Woning

Wonen aan de Meeroevers

Bekijk video

''Wakker worden tussen het ruisende riet, je dag beginnen met een frisse duik in het Woldmeer en ‘s avonds op de fiets naar de stad...''

Genieten aan de Meeroeverslaan

18 riante woningen met een divers straatbeeld

Meerstad. Een prachtig woon- en recreatiegebied van ruim 2.500 hectare met het Woldmeer als kloppend hart. Een heerlijke plek om aan of vlakbij het water te wonen. Hier ontwikkelden en bouwden wij 18 riante vrijstaande woningen aan de Meeroevers. De woningen zijn fraai gelegen tussen de Meeroeverslaan en de Kwelvaart en combineren alle elementen die Meerstad zo populair maakt: water, groen en ruimte. De verschillende gevelaanzichten en het kleurgebruik maken elke woning uniek en geven de wijk een divers straatbeeld. 

VDM als duurzame bouwer

VDM als duurzame bouwer

Wij prefabriceren woningen op basis van houtskeletbouw onder optimale omstandigheden in de geïndustrialiseerde fabriek in Drogeham. Het is dé techniek voor duurzaam, vlot en solide bouwen. Bovendien is hout een sterk, maar ook relatief licht bouwmateriaal. Dat maakt het niet alleen geschikt voor bouwen in aardbevingsgebieden, maar het laat zich ook efficiënter vervoeren.

Lees meer over onze bouwmethode

Eigen Aardig en op Eigen Wijze

Eigen Aardig en op Eigen Wijze

Wij ontwikkelen, produceren en bouwen op geheel Eigen Wijze en op onze Eigen Aardige manier een compleet en hoogwaardig thuis op de kavel van bestemming. Met bijna 150 jaar ervaring, 180 vakmensen, een sterke borging in de Friese Wâlden én de prefab houtskeletbouwmethode willen wij voor de komende generaties woonwaarde creëren.

Wij zijn VDM