Woning

Uniek wonen in De Kapel

''In bijna elk dorp is het kloppend hart een beeldbepalend gebouw.
In Jabikswoude is dit De Kapel.''

Uniek wonen in De Kapel

Het kloppend hart van Jabikswoude

Dit is met recht een uniek project te noemen. In Jacobswoude, aan de rand van Leeuwarden, realiseerden wij in deze imposante kerk 4 woningen en daaromheen 12 terp- en 5 kloosterwoningen. Met name de kerk is een gebouw dat opvalt en dat iedereen zal herkennen door onder andere de imposante kerkramen aan de voor- en achterzijde. De woningen vallen niet alleen op door de unieke architectuur, maar ook door het feit dat ze boven alle andere woningen in Jabikswoude uitsteken. De Kapel is namelijk gebouwd op een terp. 

 

VDM als duurzame bouwer

VDM als duurzame bouwer

Wij prefabriceren woningen op basis van houtskeletbouw onder optimale omstandigheden in de geïndustrialiseerde fabriek in Drogeham. Het is dé techniek voor duurzaam, vlot en solide bouwen. Bovendien is hout een sterk, maar ook relatief licht bouwmateriaal. Dat maakt het niet alleen geschikt voor bouwen in aardbevingsgebieden, maar het laat zich ook efficiënter vervoeren.

Maak een afspraak

Eigen Aardig en op Eigen Wijze

Eigen Aardig en op Eigen Wijze

Wij ontwikkelen, produceren en bouwen op geheel Eigen Wijze en op onze Eigen Aardige manier een compleet en hoogwaardig thuis op de kavel van bestemming. Met bijna 150 jaar ervaring, 180 vakmensen, een sterke borging in de Friese Wâlden én de prefab houtskeletbouwmethode willen wij voor de komende generaties woonwaarde creëren.

Wij zijn VDM