Woning

Wonen met een statig karakter

De horizontaliteit van de architectuur, het grote overstek en de erker aan de voorgevel geven de woningen een statig karakter. 

Wonen met een statig karakter

Vier royale halfvrijstaande woningen

De horizontaliteit van de architectuur, het grote overstek en de erker aan de voorgevel geven deze woningen in Hurdegaryp een statig karakter. De mooie grote witte houten kozijnen ondersteunen dit karakter. Met de fraaie details van de goten, overstekken, betonbanden en de duurzame antraciet gekleurde houten planken onder het overstek wordt het beeld helemaal afgemaakt. 

 

VDM als duurzame bouwer

VDM als duurzame bouwer

Wij prefabriceren woningen op basis van houtskeletbouw onder optimale omstandigheden in de geïndustrialiseerde fabriek in Drogeham. Het is dé techniek voor duurzaam, vlot en solide bouwen. Bovendien is hout een sterk, maar ook relatief licht bouwmateriaal. Dat maakt het niet alleen geschikt voor bouwen in aardbevingsgebieden, maar het laat zich ook efficiënter vervoeren.

Maak een afspraak

Eigen Aardig en op Eigen Wijze

Eigen Aardig en op Eigen Wijze

Wij ontwikkelen, produceren en bouwen op geheel Eigen Wijze en op onze Eigen Aardige manier een compleet en hoogwaardig thuis op de kavel van bestemming. Met bijna 150 jaar ervaring, 180 vakmensen, een sterke borging in de Friese Wâlden én de prefab houtskeletbouwmethode willen wij voor de komende generaties woonwaarde creëren.

Wij zijn VDM