Woning

Luxe aan het Paterswoldse meer

''Villa's gebouwd op een unieke locatie: het meest zuidelijke puntje van het Paterwoldsemeer. Hier woont men letterlijk met de voeten in het water. ''

Luxe wonen aan het Paterwoldsemeer

6 unieke watervilla's

In samenwerking met ontwikkelaar Slokker bouwden wij deze zes unieke watervilla's aan het Paterwoldsemeer in Haren. Deze villa’s zijn op meerdere fronten bijzonder. Natuurlijk vanwege hun ligging, pal aan het water, maar ook vanwege hun chique, stoere uitstraling en de ruimte en luxe die ze bieden. Ze zijn modern en strak, maar tegelijkertijd bieden ze een gevarieerd beeld door de verschillende gevelhoogtes en de mix van materialen. De kleuren zijn stijlvol en gedekt, waarbij de grote ramen voor veel daglicht zorgen. Bijzonder detail: de villa’s zijn deels voorzien van een groendak. Een fraaie en duurzame oplossing!

Vakmanschap schuilt in de details

VDM als duurzame bouwer

VDM als duurzame bouwer

Wij prefabriceren woningen op basis van houtskeletbouw onder optimale omstandigheden in de geïndustrialiseerde fabriek in Drogeham. Het is dé techniek voor duurzaam, vlot en solide bouwen. Bovendien is hout een sterk, maar ook relatief licht bouwmateriaal. Dat maakt het niet alleen geschikt voor bouwen in aardbevingsgebieden, maar het laat zich ook efficiënter vervoeren.

Maak een afspraak

Eigen Aardig en op Eigen Wijze

Eigen Aardig en op Eigen Wijze

Wij ontwikkelen, produceren en bouwen op geheel Eigen Wijze en op onze Eigen Aardige manier een compleet en hoogwaardig thuis op de kavel van bestemming. Met bijna 150 jaar ervaring, 180 vakmensen, een sterke borging in de Friese Wâlden én de prefab houtskeletbouwmethode willen wij voor de komende generaties woonwaarde creëren.

Wij zijn VDM