Eelderwolde - Het Riethof

Aan de rand van de stad Groningen, maar nog net in de kop van Drenthe, ligt Ter Borch. Een nieuwe wijk, die bestaat uit Tuinwijk, Waterwijk en Rietwijk. In Rietwijk Noord verrijst een klein groen hofje met drie moderne vrijstaande woningen en vier halfvrijstaande woningen aan het water: Het Riethof. Hier woon je op het kruispunt van stad en land, in een geweldige omgeving met het bruisende stadsleven en de uitgestrekte natuur vlakbij.

De woningen in Rietwijk liggen op eilandjes en worden omgeven door smalle dijkjes, brede sloten en rietoevers. Omdat de woningen verhoogd liggen ten opzichte van de tuin, is het natuurschoon in de omgeving goed te zien. Met een grote woonkamer, minimaal drie slaapkamers en een prachtige veranda, bieden deze huizen meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin.

De royale halfvrijstaande woningen en vrijstaande woningen liggen op De Beekjuffer in Rietwijk. De woningen zijn gegroepeerd rondom een groen hofje en je achtertuin grenst aan een waterpartij. Zowel de modern vormgegeven half-vrijstaande woningen als de vrijstaande woningen hebben een woonoppervlakte van 201 m2 en ruimte voor maar liefst zes slaapkamers. De grote kavels geven dat heerlijke gevoel van buiten wonen.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie kunt u terecht bij www.hetriethof.nl.

Foto's