Delfzijl - Kwelderland

Vrij wonen aan de Slenk- en Saturnusstraat in Kwelderland, een hoogwaardig woongebied in Delfzijl.

Wilt u in een groene, rustige en waterrijke omgeving wonen met alle voorzieningen op loopafstand? Dan is één van de 24 halfvrijstaande woningen van het project 'Vrij wonen in Delfzijl' wellicht iets voor u.

Omgeving
Vanuit uw woning loopt u zo de nabij gelegen dijk op waarachter u prachtig uitzicht heeft over het wad. In de weidse omgeving met haar vele karakteristieke wierdedorpen als Uitwierde, Biessum en Weiwerd kunt u onstpannen, recreëren en eindeloos genieten. U loopt vanuit uw woning binnen enkele minuten deze prachtige natuur in. Wilt u liever de drukte met winkels, musea en theater opzoeken? Dan bent u in vijf minuten in het centrum of stapt u zo in de auto of trein naar de stad Groningen.

Wonen aan de Slenk- en Saturnusstraat
De gevarieerde woonwijk is ruim opgezet met veel groen. De woningen worden gerealiseerd op ruime kavels. Het groen aan de voorzijde en de diepe achtertuinen zorgen voor een ideale en vrije ligging. De kavels zijn aan de voorzijde ruim van opzet waardoor u op de eigen oprit met gemak twee auto's kunt parkeren. In uw tuin kunt u een fraai zonneteras aanleggen.

Woningtype Kanoet en Plevier
Het plan bestaat uit 12 woningen van het type Kanoet en 12 woningen van het type Plevier. Kenmerkend voor de woningen zijn de statige en subtiel gevarieerde gevels. Alle woningen zijn geheel gasloos en aardbevingsbestendig. Aan de hand van de riante basiswoning met luxe houten buitenberging kunt u desgewenst naar eigen keuze uw woning afwerken en optioneel uitbreiden.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie kunt u terecht bij ontwikkelaar Hornstra | Zethoven en Nieboer Makelaars.

Foto's