4 Schuurvilla's

4 Schuurvilla's

Vrijstaand
Plaats/wijk: Leeuwarden / De Klamp Prijs:€ 0,00

’t Eilân wordt gerealiseerd aan de noordwestzijde van De Klamp. Aan De Tsjirk realiseert VDM Woningen vier schuurvilla’s met een prachtige ligging op een eiland.

Op ‘t Eilân’ kunnen buren zomaar vrienden worden. U woont tenslotte samen op een eiland. Niet zomaar een eiland, maar één waar u in vrijheid geniet van het buitenleven. Op de zeer ruime kavels, gelegen aan het water, verrijzen vier moderne schuurvilla’s. De villa’s kenmerken zich door hun stoere en robuuste karakter. Met drie royale woonlagen is er veel ruimte om te genieten. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval.

Uw ideale woonindeling
Kies de woonindeling die het beste bij uw wensen aansluit. Er is voor u een royale schuurvilla ontworpen die in basis al veel mogelijkheden heeft. Maar wilt u bijvoorbeeld de woonindeling met de woonkamer aan de straatzijde of kiest u liever voor voor een levensloopgeschikte indeling? Alles is mogelijk.

Volledig naar wens aanpasbaar
De plattegrond van uw woning is bijna volledig naar wens aanpasbaar. Enkele woonideeën hebben we in de brochure al voor u uitgewerkt. Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. VDM Woningen heeft een eigen architect in huis die graag met u om tafel gaat om uw specifieke wensen in beeld te brengen en samen te zoeken naar uw ultieme woonbeleving.

nr. status kavelopp. woonopp. inhoud kamers prijs
1 Verkocht 708 m² 214 m² 851 m³ 5
2 Verkocht 718 m² 214 m² 851 m³ 5
3 Verkocht 756 m² 214 m² 851 m³ 5
4 Verkocht 786 m² 214 m² 851 m³ 5

Foto's