De Klamp - 't Eilân

De (klein)kinderen spelen lekker in de achtertuin en jij zit lekker met een lekkere cappuccino in het ochtendzonnetje aan het water. Jullie hebben een heerlijk actieve dag voor de boeg met familie in de natuur. Nu geniet je nog even van de rust in je royale tuin aan het water op ’t Eilân in De Klamp. Tevreden neem je een slokje en je beseft hoe heerlijk wonen op ’t Eilân in De Klamp is!

Aan de noord-westzijde van De Klamp verrijzen 4 moderne schuurvilla’s met een prachtige ligging op een eiland. Met drie woonlagen en een zeer ruime kavel beschik je over voldoende persoonlijke ruimte. Alles wat je dagelijks nodig hebt, is in de buurt. Het leven hier is een groot gemak. Met de fiets ben je zo in de gezellige binnenstad van Leeuwarden. Ideaal!

De Klamp:
Wonen tussen stad en platteland. In De Klamp krijgt u volop de gelegenheid om uw woondromen waar te maken.
Het vierde buurtschap van De Zuidlanden (na Techum, Goutum Sûd/Jabikswoude en Wiarda) is gelegen in een landelijke omgeving, onder de rook van Leeuwarden nabij Goutum en langs de Wurdermerfeart. Met de Wurdumerfeart en Wergeasterdyk als idyllische dragers van het buurtschap, is De Klamp ontworpen met het karakter van het Friese dorp. Het dorps wonen krijgt niet alleen dankzij de bouwstijl een impuls, ook de vele typische kenmerken zoals een kaatspleintje maken van De Klamp een unieke woonbeleving. 

Verkocht 4 Schuurvilla's

4 Schuurvilla's

Vrijstaand
Kavelopp: 708 tot 786 m² Plaats/wijk: Leeuwarden / De Klamp Prijs: n.n.b.
Meer informatie