Buurtschap Coulissen - Leek

 

OPEN MIDDAG | Zaterdag 30 september 2023
Op zaterdag 30 september tussen 14.00 en 16.00 uur maak je kennis met Buurtschap Coulissen op de plek waar het buurtschap gebouwd gaat worden. Aan de rand van de wijk Oostindie in Leek. Op deze middag wordt er een nieuw woningtype gepresenteerd: de rijwoning. Zo wordt wonen in Buurtschap Coulissen voor meer mensen mogelijk. Kom de sfeer proeven, ervaar de ruime kavels, en het weidse uitzicht achter de busbaan, waar straks een park komt. Je kunt vragen stellen aan de architect en praten over jouw woonwensen. Wil jij erbij zijn? Meld je hier aan. 

Over het project
In een nieuw te bouwen buurtschap aan de zuidrand van de wijk Oostindie in Leek kun je wonen in een groene omgeving waar buren naar elkaar omkijken. Het plan bestaat uit een gemeenschappelijk buurthuis en buitenterrein en 8 halfvrijstaande en 7 vrijstaande woningen. 
Nabuurschap en saamhorigheid zijn belangrijke waarden, met behoud van en respect voor elkaars privacy. Als toekomstig bewoner koop je meer dan een huis. Je bent ook mede-eigenaar van het Buurtschapshuis en het gezamenlijke buitenterrein. Een moestuin, pluktuin of speeltoestellen voor de kinderen? Hoe het terrein er precies uit gaat zien, bepaal je als toekomstige bewoners samen. 

“Uniek aan de Coulissen is dat je woont in een gezamenlijk, natuurlijk landschap”, vertelt Bart van Laos Landschapsarchitecten. “Bloemrijk gras, inheemse bomen en struiken bepalen de sfeer. Rondom het landschap liggen natuurvriendelijke oevers langs de waterpartij. De 15 woningen liggen als eilanden in het landschap. Dat alles maakt het een fantastische plek om te wonen en kinderen op te laten opgroeien.”

In het kort

  • Door de vorm en het materiaalgebruik lijkt de bouwstijl op een schuurwoning. 
  • Plek voor maar liefst 2 parkeerplaatsen bij huis.
  • Woning is aanpasbaar naar eigen woonwensen. 
  • Duurzaam gebouwd. 
  • Je komt te wonen aan het water.

Geinteresseerd?
Neem voor meer informatie contact op met Pandomo Makelaars of Grondsma Makelaardij.

3 beschikbaar Vrijstaand

Vrijstaand

Vrijstaand
Kavelopp: Plaats/wijk: Leek / Prijs: € 578.000 tot € 618.500
Meer informatie
3 beschikbaar Halfvrijstaand - type C

Halfvrijstaand - type C

Twee-onder-één-kap
Kavelopp: Plaats/wijk: Leek / Prijs: € 422.500 tot € 457.500
Meer informatie
3 beschikbaar Halfvrijstaand - type D

Halfvrijstaand - type D

Twee-onder-één-kap
Kavelopp: Plaats/wijk: Leek / Prijs: € 512.500 tot € 535.500
Meer informatie