Halfvrijstaande woningen

Halfvrijstaande woningen

Twee-onder-één-kap
Plaats/wijk: Bovensmilde / Witterweg Prijs:€ 0,00

Wilt u meer impressies en plattegronden van deze onder architectuur ontworpen woningen zien? Vraag dan nu de gratis digitale brochure aan!

De vier halfvrijstaande woningen van het type NOVA zijn gesitueerd aan de Witterweg te Bovensmilde en liggen hierdoor prachtig centraal in het dorp. Het woningtype NOVA is compact en veelzijdig, dat betekent betaalbaar wonen in het hart van Drenthe. U kunt kiezen uit verschillende plattegronden, waaronder een levensloopgeschikte variant. Door de slimme indeling is de woning naar wens aan te passen.

De woning heeft een entree aan de voorzijde. Vanuit een ruime hal met toilet betreedt u de woonruimte met keuken die veelzijdig is in te richten. Middels een afgesloten trap komt u op de verdieping. Hier is ruimte voor twee slaapkamers, een badkamer en hobbykamer. In basis is de woning voorzien van een ruime inpandige berging op de begane grond.

De architectuur van de woning is fris te noemen dankzij de mooie grote witte kozijnen met rondom wit metselwerk. Dit metselwerk komt ook terug bij de voordeur en maakt het beeld helemaal af.

De woningen worden met een gasloze installatie uitgevoerd. 

 

nr. status kavelopp. woonopp. inhoud kamers prijs
1 Verkocht 239 m² 93 m² 342 m³ 3
2 Verkocht 239 m² 93 m² 342 m³ 3
3 Verkocht 239 m² 93 m² 342 m³ 3
4 Verkocht 239 m² 93 m² 342 m³ 3

Foto's