Bospark Ekelenberg - Zuidwolde

Bospark Ekelenberg is een heerlijk groene en gevarieerde woonplek. Alles wat je nodig hebt, vind je op loop- en fietsafstand van jouw nieuwe woning in Bospark Ekelenberg. Op slechts 800 meter liggen al de eerste centrumvoorzieningen van het dorp Zuidwolde; winkels, de bouwmarkt, een basisschool, een huisartsenpraktijk en sportfaciliteiten. De directe omgeving van Zuidwolde is bovendien prachtig bosrijk en landelijk en nodigt uit tot lange wandelingen en fietstochten! Zuidwolde ligt in het hart van Drenthe, dus mooi centraal en dichtbij alle uitvalswegen. Je rijdt zo de N48 en A28 op.

12 patiowoningen
Donderdag 30 november in verkoop | Genieten van gelijkvloers wonen in Zuidwolde, in een groene omgeving en dicht bij alle voorzieningen? Dat is mogelijk in Bospark Ekelenberg. Hier verrijzen 12 onder architectuur ontworpen patiowoningen. Met alle voorzieningen op de begane grond kunt u hier comfortabel en zorgeloos wonen. Het duurzame en landelijke karakter van de wijk zorgt ervoor dat u zich snel thuis zult voelen op deze plek.

9 Bosvilla's 
Leven, wonen en slapen op de begane grond? Dit kan met deze verassend brede villa's. De woningen bieden zowel boven als beneden heel wat vierkante meters. Lekker veel leefruimte! De villa’s in Bospark Ekelenberg verschillen van elkaar in gevelkleur en metselwerk. Zo ontstaat een unieke mix, met een authentieke uitstraling! 

Interesse?
Wil jij elke dag van de week genieten van een vakantiegevoel, vanuit jouw energieneutrale villa aan de bosrand? Kijk voor meer informatie op de projectwebsite van Bospark Ekelenberg: www.bosparkekelenbergzuidwolde.nl en/of neem rechtstreeks contact op met de makelaar: Hentenaar makelaardij.

12 beschikbaar Patiowoningen

Patiowoningen

Rijwoning
Kavelopp: 180 tot 206 m² Plaats/wijk: Zuidwolde / Prijs: € 460.000 tot € 480.000
Meer informatie
7 beschikbaar Bosvilla's

Bosvilla's

Vrijstaand
Kavelopp: 1074 tot 2205 m² Plaats/wijk: Zuidwolde / Prijs: € 749.500 tot € 847.500
Meer informatie