Bospark Ekelenberg - Zuidwolde

Bospark Ekelenberg is een heerlijk groene en gevarieerde woonplek. Alles wat je nodig hebt, vind je op loop- en fietsafstand van jouw nieuwe woning in Bospark Ekelenberg. Op slechts 800 meter liggen al de eerste centrumvoorzieningen van het dorp Zuidwolde; winkels, de bouwmarkt, een basisschool, een huisartsenpraktijk en sportfaciliteiten. De directe omgeving van Zuidwolde is bovendien prachtig bosrijk en landelijk en nodigt uit tot lange wandelingen en fietstochten! Zuidwolde ligt in het hart van Drenthe, dus mooi centraal en dichtbij alle uitvalswegen. Je rijdt zo de N48 en A28 op.

Levensloopgeschikt
Leven, wonen en slapen op de begane grond? Dit kan met deze verassend brede villa's. De woningen bieden zowel boven als beneden heel wat vierkante meters. Lekker veel leefruimte! Via de hal kom je de woning en de riante woonkamer met aansluitende woonkeuken binnen. Aan de andere kant bereik je langs dezelfde hal de slaap- en badkamer op de begane grond. Hierbij kom je door de bijkeuken waar plek is voor de wasmachine en de droger. Openslaande tuindeuren in de woonkeuken en de slaapkamer bieden toegang tot een heerlijke tuin die uitkijkt op de bosrand.

De woningen in het kort

  • Energielabel A++++
  • Grote achtertuin grensend aan een bosrand 
  • Parkeren is mogelijk op eigen oprit
  • Een mix van metselwerk en houten delen 
  • Dak met overstekende dwarskap 
  • Lage gootlijn woning
  • Markante aanbouw opzij van de woning

Interesse?
Wil jij elke dag van de week genieten van een vakantiegevoel, vanuit jouw energieneutrale villa aan de bosrand? Kijk voor meer informatie op de projectwebsite van Bospark Ekelenberg: www.bosparkekelenbergzuidwolde.nl en/of neem rechtstreeks contact op met de makelaar: Hentenaar makelaardij.

9 beschikbaar Bosvilla

Bosvilla

Vrijstaand
Kavelopp: 1074 tot 2205 m² Plaats/wijk: Zuidwolde / Prijs: € 749.500 tot € 847.500
Meer informatie