Halfvrijstaand - twee-onder-één-kap

twee-onder-één-kap
Plaats/wijk: Muntendam / Menterwolde Prijs:€ 0,00
Zoek je een energiezuinige woning? Een woning in een mooie natuurlijke omgeving? Dan is de kans zeer groot dat je je thuis voelt in een van de halfvrijstaande woningen die door VDM in Muntendam worden gebouwd.

Lekker ruim wonen
De halfvrijstaande woningen hebben een bruto inhoud van 366 m3. De woningen hebben op de begane grond een tuingerichte woonkamer met open keuken. De grote ramen betrekken de tuin bij de woonkamer en geven het geheel een ruimtelijke uitstraling. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een hobbykamer en de badkamer. De royale zolderberging is bereikbaar door middel van een vlizotrap.

Kopen met Duokoop
Je kunt ervoor kiezen om de woning met grond te kopen of de ondergrond te huren (Duokoop; je koopt alleen het opstal). Met de Duokoopregeling wordt het kopen van een nieuwbouwwoning voor iedereen bereikbaar. Duokoop is vergelijkbaar met erfpacht.

Zelf afbouwen, ja/nee?
Bij de te bouwen woningen in Muntendam heb je de mogelijkheid om de woning als kluswoning op te laten leveren. En zo zijn er nog diverse tussenmogelijkheden, we bouwen de woning tot ieder gewenst niveau conform een aantal vaste stappen. Hiermee bespaar je op de aankoopprijs van de woning.

Lage woonlasten
Woonlasten bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Ook jouw energierekening maakt vandaag de dag een groot gedeelte uit van de woonlasten. Lage energielasten en een duurzaam karakter staan bij de woningen in Muntendam voorop.  

Foto's