Landelijk bouwen | Wonen in een landhuis

Landelijk wonen én bouwen zit in onze genen, dat merk je.
Landelijk bouwen is bouwen in een landelijke stijl. Wie droomt er niet van een ruim opgezet, vrijstaand landhuis? VDM Woningen maakt het mogelijk. Dankzij onze efficiënte bouwmethode maken we landelijk wonen betaalbaar. Wie weet woon jij binnenkort in het landhuis van jouw dromen. 

Landelijk bouwen; wij weten wat dat inhoudt
Als noorderlingen weten wij precies wat landelijk bouwen inhoudt. Het gevoel van vrijheid, de ruimte en je verbonden voelen met de natuur. Tegelijkertijd is er de knusheid en warmte van natuurlijke materialen. Een combinatie die landelijk wonen uniek maakt en van landelijk bouwen een specialisme.

De vrijheid, ruimte en warmte van natuurlijke materialen;
wij weten wat landelijk bouwen inhoudt.

Al onze woningen in landelijke stijl bouwen we onder architectuur. De gevels, het dak, de details in de nok; onze architecten weten ieder onderdeel van jouw huis de juiste landelijke uitstraling te geven.

Landhuis in eigen stijl
Resultaat zijn landelijke woningtypes met ieder een geheel eigen stijl. Ga je bijvoorbeeld voor een fraai rieten dak of toch een stijlvolle dakpan. En kies je voor een royaal landhuis met brede voorgevel, of een echte woonboerderij met haar kenmerkende eigenschappen? Laat je inspireren, droom weg en vraag de brochure aan.

Landelijk wonen binnen handbereik
Met VDM Woningen komt landelijk wonen binnen handbereik. Wij kunnen de kosten van jouw woning relatief laag houden door ons eigen beproefde houtskelet-bouwsysteem. Dat zit zo: Wij bouwen belangrijke onderdelen van jouw landhuis -zoals wanden, dakopbouw en vloer- in onze fabriek. Ook het installatiewerk doen we steeds vaker vooraf. Dat gebeurt zeer efficiënt en onder optimale omstandigheden. Vocht, vuil en vorst hebben daardoor geen invloed. Dat versnelt het bouwproces, voorkomt gebreken en bespaart je geld. 

Zeer energiezuinig landelijk bouwen
Landelijk bouwen betekent bij VDM Woningen ook energiezuinig bouwen. Alle woningen die we realiseren zijn zeer goed geïsoleerd. Bovendien rusten we jouw landhuis uit met een lucht-water warmtepomp. Kortom: met een landhuis van VDM Woningen voel je de natuur én houd je rekening met de natuur.

Met VDM Woningen woon je landelijk én duurzaam
-       hoogwaardige houtskeletbouw
-       vlot bouwproces
-       hoge isolatiewaarde
-       warmtepompsysteem
-       douche-wtw (optioneel)
-       streekgebonden woningen
-       sfeervolle landhuizen

 Benieuwd naar de mogelijkheden voor landelijk bouwen? Bekijk de woningtypes.