Onze identiteit

 

VDM Woningen is niet het eerste de beste bouwbedrijf

Ons bouwbedrijf is al anderhalve eeuw geworteld in het Friese Drogeham. Waar een klein dorp groot in kan zijn, of misschien is Grutsk een beter woord. Wat het ook is, VDM woningen is onlosmakelijk verbonden met de Friese identiteit van de Wâlden. En de Friese eigenheid vind je terug in alles wat VDM Woningen doet en laat.

Onze waarden

Wij zijn echte Friese doorzetters, een hechte gemeenschap. We zijn van 'samen de schouders er onder zetten'. Onze mensen zijn samen VDM en VDM is van ons allemaal! We laten ons ambacht voor ons spreken, staan met onze voeten in de klei en gaan voor elkaar door het vuur. Fatsoenlijk, eerlijk, correct, nuchter en recht door zee. Daar kun je ons elke dag weer aan herkennen. Eigenlijk zijn we beste wel trots op elkaar en op VDM. Al noemen we dat zelf liever Grutsk...

Ons proces, onze werkwijze, onze kwaliteit... Ze zijn stuk voor stuk typisch VDM. We bepalen onze normen zelf. En dat onze lat altijd wat hoger ligt dan wat anderen normaal vinden, vinden wij eigenlijk heel gewoon. We maken voor anderen namelijk alleen de kwaliteit die we zelf zouden willen ontvangen. Strak, netjes, duurzaam, flexibel en innovatief. Zelfs na bijna anderhalve eeuw leren we elke dag nog hoe we dit een beetje beter kunnen doen.

Onze droom