Huis ontwerpen | Wij helpen jouw eigen woning ontwerpen

Zelf een huis ontwerpen met hulp van een erkende architect
Jouw eigen woning ontwerpen? VDM Woningen biedt je de mogelijkheid een huis te ontwerpen met hulp van een ervaren architect. Samen maken we er jouw huis van. Een huis dat zowel in uitstraling als functionele eigenschappen volledig voldoet aan jouw wensen.

Ontwerpen met veel gevoel voor esthetiek en functionaliteit

Bij VDM Woningen kun je kiezen uit een breed scala woningtypes. Wij werken met woningtypes omdat we daarmee hele hoogwaardige en energiezuinige woningen kunnen realiseren, tegen een zeer betaalbare prijs. Dit betekent echter niet dat er niets te kiezen valt. Integendeel. Voor zowel de binnen- als buitenkant ben je vrij om te kiezen en te helpen ontwerpen.

Ontwerpen met hulp van erkende architect
Al onze woningen zijn ontworpen door een erkende architect. Met veel gevoel voor esthetiek en functionaliteit. Daarnaast kent iedere woning ook nog eens diverse varianten. Stuk voor stuk met een eigen look en feel. Daarbovenop kun je jouw eigen wensen aangeven. Samen met de architect kom je uiteindelijk tot het perfecte ontwerp voor jouw woning.

Optie-plattegronden
Altijd al binnenhuisarchitect van jouw eigen woning willen zijn? Bij jouw VDM-woning is het mogelijk. Om je op weg te helpen, leggen wij je optie-plattegronden voor.

 Met onze optieplattegronden kun je doen wat je wilt:
-       1-op-1 overnemen
-       Tot in detail wijzigen
-       Als basis gebruiken voor jouw eigen ontwerp
-       Voor héél iets anders kiezen; jouw eigen ontwerp

Zelf ontwerpen
Bij het ontwerpen binnenshuis heb je bijna volledige vrijheid. Zo ben je vrij om te schuiven met bijvoorbeeld de wanden en stroompunten. Het enige waarmee je rekening hoeft te houden zijn -logischerwijs- de draagconstructie en de kaders van het bouwbesluit. Wij helpen je daarbij.

Ontwerp van jouw huis klaar?
Is het ontwerp klaar? Dan gaan wij aan de slag. Als de kavel bouwrijp is, de technische tekeningen gereed zijn en de fundering gelegd, dan maken we het casco van jouw woning in onze fabriek. Uiteraard volledig volgens het ontwerp. De extreem goed geïsoleerde componenten verplaatsen we vervolgens naar de bouwplaats waar we in twee dagen een water- en winddicht casco realiseren. Daarna gaan we aan de slag met onder meer de buitenmuur en het dak, om vervolgens de binnenkant tot in de puntjes te verzorgen.

Voor je het weet, kun je jouw eigen ontwerp binnenstappen. Een geweldig gevoel. Meer weten of de mogelijkheden bekijken? Download gratis de brochure.