Huis ontwerpen | Wij helpen uw eigen woning ontwerpen

Zelf uw huis ontwerpen met hulp van een erkende architect
Uw eigen woning ontwerpen? VDM Woningen biedt u de mogelijkheid een huis te ontwerpen met hulp van een ervaren architect. Samen maken we er úw huis van. Een huis dat zowel in uitstraling als functionele eigenschappen volledig voldoet aan uw wensen.

Ontwerpen met veel gevoel voor esthetiek en functionaliteit

Bij VDM kunt u kiezen uit een breed scala woningtypes. Wij werken met woningtypes omdat we daarmee hele hoogwaardige en energiezuinige woningen kunnen realiseren, tegen een zeer betaalbare prijs. Dit betekent echter niet dat er niets te kiezen valt. Integendeel. Voor zowel de binnen- als buitenkant bent u vrij om te kiezen en te helpen ontwerpen.

 Ontwerpen met hulp van erkende architect
Al onze woningen zijn ontworpen door een erkende architect. Met veel gevoel voor esthetiek en functionaliteit. Daarnaast kent iedere woning ook nog eens diverse varianten. Stuk voor stuk met een eigen look en feel. Daarbovenop kunt u uw eigen wensen aangeven. Samen met de architect komt u uiteindelijk tot het perfecte ontwerp voor uw woning.

 Optie-plattegronden
Altijd al binnenhuisarchitect van uw eigen woning willen zijn? Bij uw VDM-woning is het mogelijk. Om u op weg te helpen, leggen wij u optie-plattegronden voor.

 Met onze optieplattegronden kunt u doen wat u wilt:
-       1-op-1 overnemen
-       Tot in detail wijzigen
-       Als basis gebruiken voor uw eigen ontwerp
-       Voor héél iets anders kiezen; uw eigen ontwerp

Zelf ontwerpen
Bij het ontwerpen binnenshuis hebt u bijna volledige vrijheid. Zo bent u vrij om te schuiven met bijvoorbeeld de wanden en stroompunten. Het enige waarmee u rekening hoeft te houden zijn -logischerwijs- de draagconstructie en de kaders van het bouwbesluit. Wij helpen u daarbij.

Ontwerp van uw huis klaar?
Is het ontwerp klaar? Dan gaan wij aan de slag. Als uw kavel bouwrijp is, de technische tekeningen gereed zijn en de fundering gelegd, dan maken we het casco van uw woning in onze fabriek. Uiteraard volledig volgens het ontwerp. De extreem goed geïsoleerde componenten verplaatsen we vervolgens naar de bouwplaats waar we in twee dagen een water- en winddicht casco realiseren. Daarna gaan we aan de slag met onder meer de buitenmuur en het dak, om vervolgens de binnenkant tot in de puntjes te verzorgen.

Voor u het weet, kunt u uw eigen ontwerp binnenstappen. Een geweldig gevoel. Meer weten of de mogelijkheden bekijken? Download gratis de brochure.