Een eigen woning laten bouwen | P-serie

Is dit jouw droomhuis?

“Dit is inderdaad ons droomhuis”, zegt Berto. Toen hij en zijn vrouw met pensioen gingen, besloten ze hun eigen woning te laten bouwen. Het werd de Preston van VDM Woningen. De woning is volledig aangepast op hun wensen, zodat ze klaar zijn voor de toekomst. “We hopen hier heel lang te blijven wonen.”

Berto over zijn droomhuis uit de P-serie:

Vrijstaande woning bouwen met VDM Woningen:

  • Betaalbaar
  • Levensloopbestendig
  • Aangepast op jouw wensen
  • Goede, persoonlijke begeleiding
  • Zeer energiezuinig
  • Snel gerealiseerd

download de brochure

Betaalbaar een eigen woning bouwen? Het kan!

Veel mensen hebben altijd al de wens gehad om een vrijstaande woning te laten bouwen. Jij wellicht ook. Maar het regelwerk en het prijskaartje houden veel mensen af van deze langgekoesterde wens. En dat is jammer. En onnodig. Want bij VDM Woningen word je van begin tot eind persoonlijk begeleid. Je ervaart geen stress en de prijs-kwaliteit is optimaal.

“Een architect heeft onze woning helemaal aangepast op onze wensen. Perfect.”

Hoe dat kan? Daar maken we geen geheim van; dat is dankzij onze prefab-houtskeletbouw. Wij bouwen jouw huis grotendeels in onze fabriek, waarna we binnen 48 uur een waterdicht casco op de bouwplaats realiseren. Daarna kunnen we afbouwen. Je begrijpt: deze methode scheelt veel tijd, geld, bouwfouten en vochtschade. En zo komt ook jouw droomhuis binnen handbereik.

Maak kennis met onze P-Serie

Preston

Een royaal en sfeervol landhuis dat het meest tot zijn recht komt op brede kavels. Uitvoerbaar met dakpannen of rieten kap. In het oog springend is de fraaie overkapping bij de entree en de inpandige garage/carport. Meer over de Preston >

Palermo

Een royale levensloopbestendige woning met beneden een slaapkamer (of kantoor) en een badkamer. Heel geschikt voor senioren, maar vanwege de ruimte beneden ook bij jongere bewoners intrek. Meer over de Palermo >

Palm springs

Een royaal huis, of landhuis zoals je wilt. Een woning met een geheel eigen karakter dankzij de grote kozijnen tot aan de vloer, de royale overstekken en de zijbeuk met riante garage en slaapkamer. Meer over de Palm springs >

Waarom Berto en zijn vrouw kozen voor VDM Woningen: "Wij hebben voor VDM gekozen vanwege het bouwtype, de prijs en de bouwsnelheid. In vijf maanden was de woning afleveringsklaar. VDM heeft ons heel goed begeleid bij de bouw, daar zijn we heel goed mee geholpen. De prijs-kwaliteitverhouding van onze woning is perfect.”

Klaar voor jouw droomhuis?

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs of download de brochure. Wil je een seniorenwoning bouwen? We kunnen jouw woning volledig aanpassen op jouw wensen.