Open Dag | Zaterdag 4 april is het zover!

BELANGRIJKE INFORMATIE:

⚠ Open Dag 4 april geannuleerd! ⚠

Vanwege de maatregelen vanuit het RIVM rondom het Coronavirus, gaat onze Open Dag op 4 april niet door. 

Uiteraard hebben we met veel plezier uitgekeken naar deze dag, echter staat de gezondheid en veiligheid van een ieder voorop. Wanneer het weer mogelijk is een nieuwe datum te plannen, brengen we je hier uiteraard van op de hoogte. 

Meer informatie over het Coronavirus vind je op: https://www.rivm.nl/

-------------------------------------------------------------------------------------------

Jouw familie, vrienden, kennissen, iedereen kan een kijkje nemen bij VDM Woningen. Wij zetten onze deuren open voor iedereen die benieuwd is hoe het bij VDM Woningen reilt en zeilt.

Ben je benieuwd wat VDM Woningen allemaal doet? Is werken in de bouw iets voor jou? Of ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen in onze timmerfabriek? Kom gezellig met de hele familie naar onze Open Dag en ontdek zelf hoe het er bij VDM Woningen aan toe gaat!  

Wat: Open Dag VDM Woningen
Wanneer:
zaterdag 4 april, 11.00 tot 15.00 uur
Waar:
De Buorren 40a, Drogeham

Duurzame durf!
Afgelopen jaar hebben we onze hele fabriek van buiten én binnen vernieuwd en verduurzaamd. De Mobi-One draait inmiddels op volle toeren en de nieuwe vingerlasstraat staat gereed. We laten je graag zien hoe onze duurzame woningen uit de fabriek rollen! Tijdens de rondleidingen draait onze fabriek op volle toeren en geven medewerkers uitleg over ons unieke prefab houtskeletbouwsysteem

VDM Woningen Productielijn

Voor wie? 
Van 11.00 tot 15.00 uur ben jij van harte welkom samen met je familie, vrienden, kennissen, klasgenoten, andere werkzoekenden of collega's! Wij hebben voor jong en oud een boordevol programma georganiseerd met o.a. innovatieve demonstraties in onze showroom, het besturen van een echte bouwkraan, zelf timmeren in het timmerdorp en lekker spelen op het springkussen. Kortom, tijdens deze Open Dag is er voor iedereen iets te doen, te zien en te beleven. Daarna kan je samen met je hele familie alle indrukken rustig in je opnemen en genieten van een hapje en drankje bij de lekkere eetgelegenheden op het terrein. 

 VDM Familiedag Kids

Aanmelden
Kom jij ook? Wij stellen het zeer op prijs als je ons wil laten weten of je erbij bent, dit kan via het evenement op onze facebookpagina. Deel dit evenement met je familie, vrienden, kennissen, iedereen!

aanmelden Open Dag