WoonEvent vrijdag 17 november

30 oktober 2023 WoonEvent vrijdag 17 november

Wil jij inspiratie, informatie en advies voor het laten bouwen van een nieuwbouwwoning? Zet vrijdag 17 november 2023 dan in je agenda en kom naar ons waanzinnige WoonEvent. Het event is te bezoeken tussen 13.30 en 18.00 uur en vindt plaats op ons bedrijventerrein in Drogeham. Kom gezellig langs! 

Wij hebben een gevarieerd programma samengesteld en verschillende experts uitgenodigd. Je krijgt tijdens deze middag een totaalbeeld voor het laten bouwen van een nieuwbouwwoning.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Loop door onze showroom en bekijk een divers aanbod aan materialen, speeddate met een verkoopadviseur, spar met onze architect over een ontwerp voor jouw droomwoning of ontdek hoe wij onze woningen bouwen tijdens een rondleiding door de fabriek. Daarnaast kan de Rabobank je tijdens het WoonEvent informeren over financiële mogelijkheden en alles vertellen over de Groen Hypotheek. En tot slot inspireren we je graag voor het inrichten van een nieuwbouwwoning tijdens de WoonWorkshop van interieurstylist Marijke van KAIKKI Styling. Want wij bouwen niet alleen een huis, maar ook een thuis. 

Zien we jou vrijdag 17 november? Onze specialisten staan deze dag speciaal voor jou klaar. Tijdens het bezoek ontvang je een hippe goodiebag. Wil je een rondleiding door onze fabriek en deelnemen aan de WoonWorkshop? Vergeet je dan niet aan te melden! Tot dan!

PRAKTISCHE INFORMATIE
Datum
: vrijdag 17 november 2023
Tijdstip WoonEvent: 13.30 - 18.00 uur 
Tijdstip rondleiding fabriek: 14.30 - 15.30 uur (op inschrijving)
Tijdstip WoonWorkshop: 15.30 - 16.00 uur (op inschrijving)
Locatie: De Buorren 40A, 9289 HH in Drogeham

AANMELDEN RONDLEIDING FABRIEK: 14.30 - 15.30 uur
Wil jij tijdens deze middag een rondleiding door onze fabriek?
Meld je aan door e-mail te sturen naar info@vdmwoningen.nl met daarin vermeld: rondleiding fabriek, jouw naam en het aantal personen. 

AANMELDEN WOONWORKSHOP KAIKKI STYLING: 15.30 - 16.00 uur
Deelnemen aan de WoonWorkshop door interieurstylist Marijke van KAIKKI Styling? Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@vdmwoningen met daarin vermeld: woonworkshop, jouw naam en het aantal personen. 

Deel deze pagina: