Wij optimaliseerden onze IT-systemen

16 december 2020 Wij optimaliseerden onze IT-systemen

Het afgelopen jaar hebben wij intern aan verschillende knoppen gedraaid om ons bedrijfsproces te optimaliseren. Dit heeft geresulteerd in een strakkere planning en het nog beter beheersen van de interne processen bij VDM Woningen.

Voor het optimaliseren van ons bedrijfsproces openden wij vorig jaar al onze vernieuwde duurzame fabriek met twee geautomatiseerde productielijnen. De productielijnen gaven extra ruimte in de productiecapaciteit, maar dit was niet de enige factor, ook het optimaliseren van de IT-systemen heeft hieraan bij gedragen. Dit jaar hebben wij het CRM systeem van Microsoft Dynamics 365 geïmplementeerd. Samen met de upgrade naar Microsoft Sharepoint Online is ons klant-/relatiedossier nu nog beter te beheersen.

Het CRM systeem zorgt ervoor dat wij op een geordende wijze alle correspondentie vastleggen voor onze klanten, vanaf het eerste contact tot en met oplevering van de nieuwbouwwoning. De planning van het bouwproces en mogelijke nazorg is op deze manier correct en snel inzichtelijk wat ten goede komt aan ons bedrijfsproces.

Voor het optimaliseren van onze digitale processen hebben wij gebruik gemaakt van een subsidie vanuit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) van de Europese Unie, namelijk de subsidie Versneller Innovatieve Ambities (VIA) Organisatie Innovatie.

Deel deze pagina: