Veel belangstelling 2e bijeenkomst Duorsum Dwaande

17 oktober 2012 Veel belangstelling 2e bijeenkomst Duorsum Dwaande

Achtkarspelen steekt energie in besparen

Met dit motto wil de gemeente Achtkarspelen haar inwoners enthousiast maken om mee te doen aan de actie ‘Duorsum Dwaande’.

Vanaf medio 2012 worden er in de diverse dorpen binnen de gemeente bijeenkomsten gehouden waar de gemeente haar inwoners uitleg geeft over de mogelijkheden van het (beter) isoleren van hun woning.

Dinsdag 9 oktober was de 2e bijeenkomst in Surhuisterveen. VDM is een van de 6 partijen die zich hier als bedrijf heeft gepresenteerd die voor de uitvoering kunnen zorgen. Het consortium VDM (samenwerking tussen VDM woningen, VDM installaties en adviesbureau TOECK) kan met 1 aanspreekpunt alles voor de klant regelen. Van het doen van een opname, het geven van advies m.b.t. isolerende maatregelen of wellicht een verbouwing tot aan de realisatie van de klus; Alles onder 1 dak en geregeld door 1 contactpersoon.

Vanaf 1 november komt er ook een subsidie vrij bij de gemeente van € 300,= per woning als u uw woning aantoonbaar energiezuiniger maakt. Hiervoor hoeft u niet mee te doen aan de actie ‘Duorsum Dwaande’. U kunt hiervoor een erkend energieadviseur vragen naar een advies. 

Woont u in Achtkarspelen en heeft u een woning van voor 1985? Steek dan energie in besparen!

Meer informatie? Vul dan het contactformulier in of neem contact op met:
Hilco Pekel
Telefoon (0512) 57 12 34

Foto's

Deel deze pagina: