Veel animo voor Zuidwolde

12 oktober 2010 Veel animo voor Zuidwolde

Veel animo voor vorstelijk wonen in Zuidwolde

Met meer dan honderd belangstellenden is vrijdag 8 oktober de verkoop gestart van 28 woningen in het ‘Koninginnehof’ in Zuidwolde. Tijdens de start verkoopbijeenkomst in ‘De Boerhoorn’ schreven de eerste geïnteresseerden zich direct in voor een koopwoning. Tijdens de bijeenkomst bleek ook de belangstelling voor de 35 huurwoningen in het plan groot. Woningcorporatie Actium start begin 2011 met de verhuur van deze woningen.

Actium heeft de verkoop van de woningen uit handen gegeven aan Hentenaar Makelaardij in Zuidwolde, Van Dorsten Makelaars in Meppel en VDM Woningen uit Drachten. Medewerkers van deze drie makelaars waren tijdens de start verkoop aanwezig om vragen te beantwoorden. Ruim honderd geïnteresseerden uit Zuidwolde en omgeving maakten van deze gelegenheid gebruik. Velen gingen met één of meer brochures naar huis, anderen wisten precies waar ze voor kwamen en schreven zich direct in voor een woning of appartement.

“We zijn erg blij met de grote belangstelling voor de woningen in het ‘Koninginnehof’”, zegt manager Wonen Marcel van Halteren. “De mooie locatie aan de rand van Zuidwolde, de ruime woningen en de goede prijs-kwaliteitverhouding hebben hier beslist aan bijgedragen.” Mensen kunnen zich tot en met vrijdag 15 oktober bij één van de verkopende makelaars inschrijven voor de koopwoning van hun keuze.

Bent u ook geïnteresseerd? Klik op deze link voor meer informatie.

Ook interesse in huur

Ook voor de 35 huurwoningen die Actium in het ‘Koninginnehof’ bouwt was al belangstelling tijdens de start verkoopbijeenkomst. Mensen kunnen zich alvast als belangstellende aanmelden via de website www.actiumwonen.nl. De verhuur van de 35 huurwoningen vindt begin 2011 plaats. De eerste woningen in het ‘Koninginnehof’ worden volgens planning medio 2011 opgeleverd. Begin 2012 verwacht Actium de laatste woningen op te leveren.

Deel deze pagina: