VDM Woningen viert de start van de bouw van nieuw kantoorpand

4 april 2022 VDM Woningen viert de start van de bouw van nieuw kantoorpand

Op dinsdag 29 maart ging de eerste heipaal de grond in voor ons nieuwe kantoorpand. Een feestelijk moment voor de medewerkers van het bouwbedrijf. Bouwgroep Noord uit Drachten realiseert de nieuwbouw van het kantoorpand en verwacht in oktober het pand op te kunnen leveren.  

Volledig energieneutrale productielocatie
Tijdens een feestelijke bijeenkomst en onder toeziend oog van de medewerkers van de fabriek en het kantoor werd de eerste heipaal de grond in geslagen. Teije Huisma, die maar liefst 45 jaar werkzaam is voor VDM Woningen, gaf het startsein voor het slaan van de eerste heipaal. Een bijzonder en trots moment voor de medewerkers van VDM Woningen. De nieuwbouw van het kantoorpand  is de laatste stap naar een volledig energieneutrale productielocatie. Het nieuwe kantoor van 1.000 vierkante meter wordt gebouwd op de plaats van het oude kantoorpand en bestaat uit drie verdiepingen.

Snelle groei
Door aan de snel groeiende vraag naar houtskeletbouw woningen te kunnen voldoen, heeft VDM Woningen extra personeel aangetrokken voor met name projectontwikkeling, werkvoorbereiding en de tekenafdeling. Inmiddels telt VDM Woningen maar liefst 180 toegewijde medewerkers en daarmee hebben zij alle disciplines in eigen huis. Het slaan van de eerste heipaal is daarnaast een nieuwe ‘mijlpaal’ in de jarenlange samenwerking van VDM Woningen en Bouwgroep Noord. De partijen verwachten in oktober van dit jaar de bouw af te ronden, waarna de medewerkers hun plek in het nieuwe kantoor kunnen innemen.

 

Foto's

Deel deze pagina: