VDM Woningen levert eerste woningen op van plan Boterdiep

14 september 2015 VDM Woningen levert eerste woningen op van plan Boterdiep

VDM Woningen levert eerste woningen op van plan Boterdiep

Een bijzonder moment! De eerste bewoners van plan Boterdiep hebben afgelopen week de sleutel ontvangen van hun nieuwe TIMM huis, gerealiseerd door VDM Woningen.

Door het prefab bouwsysteem van VDM Woningen, het innovatieve ontwerp van TIMM en door de volledige inzet van onze medewerkers mag het eerste eindresultaat aan de Van Eyckstraat er zijn. Op 1 april 2015 zijn de eerste woningen uitgezet, nu vijf maanden later worden de eerste woningen volledig opgeleverd. De verwachting is dat in februari 2016 alle 72 woningen van plan Boterdiep zijn opgeleverd.

Het plan Boterdiep in de woonwijk de Hunze ligt op slechts 14 fietsminuten van centrum Groningen en vormt een groene en kindvriendelijke wijk. Plan Boterdiep kent drie typen TIMM; TIMM H, TIMM H-XL en TIMM M. Een TIMM huis is van alle gemakken voorzien en bij oplevering woonklaar. Bewoners hebben voorafgaand aan de bouw een keuze gemaakt in de kleuren van het laminaat, vloerbedekking, inbetween gordijnen, fronten en plintkleuren van de keuken en de handgrepen voor de keukenkastjes. Na het ontvangen van de sleutel kunnen bewoners, als ze dit willen, dezelfde avond nog hun TIMM huis betrekken.

VDM Woningen biedt ook TIMM woningen aan in Marum, Leek en Dronten.

Deel deze pagina: