VDM Woningen bouwt nieuwe tenniskantine in Harkema

14 maart 2017 VDM Woningen bouwt nieuwe tenniskantine in Harkema

Tennisvereniging De Harkema gaat dit jaar verhuizen van de Nijebuorren naar sportpark De Bosk. De drie nieuwe banen worden aangelegd achter sporthal De Fûgelkamp in Harkema.

VDM Woningen uit Drogeham realiseert binnenkort op de nieuwe locatie een gloednieuwe tenniskantine. Drie bouwers waren in de race om de nieuwe kantine te realiseren. Uiteindelijk heeft gemeente Achtkarspelen te kennen gegeven dat VDM Woningen de bouwwerkzaamheden mag gaan uitvoeren. Naar verwachting start de bouw in het tweede kwartaal van dit jaar.

De nieuwe kantine krijgt een landelijke uitstraling en moet de mogelijkheid bieden voor een gezellig samenzijn. Er is gekozen voor duurzame materialen voor een lange levensduur. Ook is er gedacht aan energiebesparende maatregelen zoals led-verlichting en een beregeningsinstallatie waarbij gebruik wordt gemaakt van grondwater.

Bij TC De Harkema wordt vanaf april weer, zowel recreatief als in wedstrijd verband, getennist. Regelmatig worden er competities, wedstrijden en toernooien op meerdere niveaus georganiseerd.

Deel deze pagina: