VDM op Nationale Bouwbeurs

15 maart 2011 VDM op Nationale Bouwbeurs

Heeft u plannen om een woning te laten (ver)bouwen? Realiseer uw droomhuis op de Nationale Bouwbeurs in de Jaarbeurs Utrecht! Op 1, 2 en 3 april vindt u de stand van VDM Woningen op standnummer 10D08. Wij informeren u graag over onze duurzame en energiezuinige woningen en ons unieke VDM-bouwsysteem. Uiteraard kunt u ons al uw vragen stellen.

De Nationale Bouwbeurs is de grootste consumentenbeurs in Nederland op het gebied van bouwen, verbouwen en interieur. Het is een compleet evenement over de financiering van (ver)bouw, het inschakelen van een architect, aannemer, adviezen op het gebied van daken, open haarden, keukens, badkamers, serres, verlichting tot en met de afwerking van muren, plafonds, vloeren en dergelijke. Ook zijn er diverse gemeentes aanwezig met hun presentaties over kavels waar gebouwd kan worden. Het is dé bouwbeurs waar u ideeën, inspiratie en kennis kunt opdoen. Een goede gelegenheid om u te laten informeren!

U bent van harte welkom op de Nationale Bouwbeurs. VDM Woningen ziet u graag op 1, 2 of 3 april. Voor meer informatie kijkt u op de website van de Nationale Bouwbeurs.
 

Deel deze pagina: