TIMM ingezet als echte 'starterswoning' in Roden

21 juni 2017 TIMM ingezet als echte 'starterswoning' in Roden

Woensdag 21 juni jl. vond de starthandeling plaats van de bouw van vier starterswoningen aan de Okster in Roden. Wethouder Henk Koster 'opende' de woningen samen met de toekomstige bewoners door als eerste een kijkje te nemen in één van de TIMM woningen die deels casco was gemonteerd. 

Wethouder Henk Kosters: ”Met de bouw van deze woningen voor starters is eindelijk de wens van zowel de gemeenteraad als de Stichting Jong en Duurzaam Nieuw Roden in vervulling gegaan. Daarom ben ik graag bereid om een officieel tintje te geven aan de bouw van deze woningen.”

Stichting Jong en Duurzaam Nieuw Roden
De Stichting Jong en Duurzaam  is opgericht met als doel om betaalbare duurzame woningen te realiseren voor starters. Na een aantal locaties bekeken te hebben worden de woningen nu daadwerkelijk gebouwd in de nieuwe woonwijk Roderveld IV te Roden. De Stichting heeft gekozen voor een TIMM woning, het woningconcept van TOECK uit Drachten omdat de woningen compleet, dat wil zeggen inclusief inrichting, worden opgeleverd. TOECK heeft Stichting Jong en Duurzaam Nieuw Roden geholpen bij de ontwikkeling van het plan op deze locatie. De woningen worden gebouwd door VDM Woningen. Naar verwachting worden de woningen na de bouwvak vakantie opgeleverd. 

Lees hier het artikel in het Roder Journaal.

 

 

Foto's

Deel deze pagina: