START VERKOOP 28 november - 't Eilân, 4 villa's De Klamp Leeuwarden

26 november 2019 START VERKOOP 28 november - 't Eilân, 4 villa's De Klamp Leeuwarden

Donderdag 28 november a.s. starten wij met de verkoop van het prachtige project 't Eilân in buurtschap De Klamp te Leeuwarden.

De (klein)kinderen spelen lekker in de achtertuin en u zit lekker met een lekkere cappuccino in het ochtendzonnetje aan het water. U heeft een heerlijk actieve dag voor de boeg met familie in de natuur. Nu geniet u nog even van de rust in uw royale tuin aan het water op ’t Eilân in De Klamp. Tevreden neemt u een slokje en u beseft hoe heerlijk wonen op ’t Eilân in De Klamp is!

Aan de noord-westzijde van De Klamp verrijzen 4 moderne schuurvilla’s met een prachtige ligging op een eiland. Met drie woonlagen en een zeer ruime kavel beschikt u over voldoende persoonlijke ruimte. Alles wat u dagelijks nodig heeft is in de buurt. Het leven hier is een groot gemak. Met de fiets bent u zo in de gezellige binnenstad van Leeuwarden. Ideaal!

- De richtprijs voor deze schuurvilla’s is vanaf ca € 530.000,- v.o.n.
- De kaveloppervlaktes variëren van ca 708 m2 tot 786 m2.

De Klamp:
Wonen tussen stad en platteland. In De Klamp krijgt u volop de gelegenheid om uw woondromen waar te maken.
Het vierde buurtschap van De Zuidlanden (na Techum, Goutum Sûd/Jabikswoude en Wiarda) is gelegen in een landelijke omgeving, onder de rook van Leeuwarden nabij Goutum en langs de Wurdermerfeart. Met de Wurdumerfeart en Wergeasterdyk als idyllische dragers van het buurtschap, is De Klamp ontworpen met het karakter van het Friese dorp. Het dorps wonen krijgt niet alleen dankzij de bouwstijl een impuls, ook de vele typische kenmerken zoals een kaatspleintje maken van De Klamp een unieke woonbeleving. 

Nieuwsgierig? Klik hier en laat uw gegevens alvast achter bij Makelaardij Hoekstra. 

Foto's

Deel deze pagina: