START VERKOOP 27 OKTOBER | Bosrijck en Brinklaan - Nooitgedacht

13 oktober 2021 START VERKOOP 27 OKTOBER | Bosrijck en Brinklaan - Nooitgedacht

Vanaf woensdag 27 oktober 2021 start de verkoop van 11 (halfvrijstaande) bosvilla's in Nooitgedacht. 

Nooitgedacht is een ruim opgezette en groene wijk met veel leef- en speelruimte voor gezinnen van alle leeftijden en samenstellingen. Het is hier dan ook bijzonder wonen. In samenwerking met ontwikkelaar Hornstra|Zethoven realiseren wij in deze bosrijke omgeving 11 (halfvrijstaande) bosvilla's waar je kunt genieten van rust, ruimte en natuur. 

Bosrijck Wonen: 3 riante bosvilla’s
De vrijstaande bosvilla’s mogen met recht uniek genoemd worden. De woningen zijn zo ontworpen dat ze qua materiaalgebruik, kleur, lichtinval en detaillering geheel passen in de bosrijke omgeving. Het karakteristieke ontwerp voorziet in een fraaie lichtinval en veel leefruimte op de begane grond. Op de verdieping tref je drie ruime slaapkamers, een luxe badkamer en een bergruimte. De grote zolder is bereikbaar middels een vlizotrap.

Kijk voor meer informatie over de bosvilla's van Bosrijck Wonen op de website van Lamberink Nieuwbouwmakelaars

Buren van de Brinklaan: 8 riante halfvrijstaande bosvilla’s
Het karakteristieke en tijdloze ontwerp van de woningen van de Buren van Brinklaan voorziet in een fraaie lichtinval en veel leefruimte op de begane grond. De woningen hebben een royale woonkamer en woonkeuken met directe toegang tot de garage vanuit de hal. Op de eerste verdieping tref je drie ruime slaapkamers en een luxe badkamer aan. De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Hier heb je de mogelijkheid om nog een extra werk- of speelkamer te creëren.

Kijk voor meer informatie over de halfvrijstaande bosvilla's van de Buren van Brinklaan op de website van Lamberink Nieuwbouwmakelaars

De woningen worden gerealiseerd op ruime kavels. Het groen aan de voor- en achterzijde zorgen voor een ideale geborgen en vrije ligging. De kavels zijn aan de voorzijde ruim opgezet, waardoor je op de eigen oprit meerdere auto’s kunt parkeren.


 

Foto's

Deel deze pagina: