START VERKOOP 25 april - 6 halfvrijstaande woningen in Nieuwehorne

11 april 2019 START VERKOOP 25 april - 6 halfvrijstaande woningen in Nieuwehorne

Donderdag 25 april a.s. starten wij met de verkoop van 6 prachtige halfvrijstaande woningen in De Fjilden in Nieuwehorne. 

Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn tijdens de inloopmiddag bij Makelaardij Friesland. Tijdens de inloopmiddag vertellen de medewerkers van Makelaardij Friesland u graag meer over deze 6 halfvrijstaande woningen, die tevens levensloopbestendige kunnen worden uitgevoerd. 

Wonen op een mooie groene plek aan de rand van het gezellige dorp Nieuwehorne? Dat kan straks in de Fjilden. Aan de Sterrekamp worden 6 betaalbare halfvrijstaande woningen gerealiseerd. De woningen hebben een moderne en frisse uitstraling dankzij de mooie grote witte kozijnen met rondom wit metselwerk.

Indeling
Begane grond: via de ruime hal met toilet betreedt u de straatgerichte woonkamer en de open keuken met deur naar de tuin. De royale bijkeuken biedt plaats aan de wasmachine-aansluiting en de technische installaties.
Eerste verdieping: via een de trap bereikt u de overloop. Op de verdieping is ruimte voor twee slaapkamers, een hobbykamer en een badkamer.
Wilt u de woning laten aanpassen naar een levensloopbestendige variant? Het is mogelijk om voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond te kiezen

Richtprijzen woningen:
Een 'NOVA' woning is al beschikbaar vanaf ca € 227.500 v.o.n.

Nieuwsgierig? Kom gerust langs voor meer informatie! 

Datum:  donderdag 25 april a.s. 
Tijdstip: 16.00 - 1800 uur
Locatie: Makelaardij Friesland, Nieuwstraat 2, Heerenveen

Tot dan! 

Foto's

Deel deze pagina: