START VERKOOP 1 november - halfvrijstaande woningen in Drachten

31 oktober 2018 START VERKOOP 1 november - halfvrijstaande woningen in Drachten

Donderdag 1 november a.s. starten wij met de verkoop van 10 halfvrijstaande woningen aan de Jaspis in Drachten.  

Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn tijdens Start Verkoop georganiseerd door Hoekstra Makelaardij in de Graancirkel te Drachten. In restaurant de Graancirkel vertellen de medewerkers van Hoekstra Makelaardij u graag meer over deze 10 halfvrijstaande woningen.  

De 10 royale woningen aan de Jaspis in Drachten kenmerken zich door de bijzondere ligging aan het water en het unieke karakter van de woningen. 
De woningen beschikken over twee tuinen waar u heerlijk in kan genieten. Eén aan het water waar u in de ochtend al van de zon kan genieten met ruim uitzicht over het water. De andere tuin ligt in de beschutting van de boomwal, waar u in de namiddag de zon hebt.
Kortom, bij deze woningen is er op elk moment van de dag een plek om buiten te ontspannen, te spelen en te genieten. Ook de indeling van de woningen is hierop afgestemd.

Richtprijzen woningen:
Een halfvrijstaande woning aan de Jaspis in Drachten is al beschikbaar vanaf ca € 267.500,- v.o.n.

Nieuwsgierig? Kom gerust langs voor meer informatie! 

Datum:  donderdag 1 november a.s. 
Tijdstip: 17.00 - 19.00 uur
Locatie: Restaurant de Graancirkel, Raadhuisplein 3, Drachten

Hypotheekadvies?
Tijdens de Start Verkoop is de Rabobank aanwezig voor vrijblijvend hypotheekadvies. De hypotheekadviseurs helpen u graag met het vinden van een passende hypotheek voor de aankoop van uw nieuwbouwwoning. 

Tot dan! 

Foto's

Deel deze pagina: