Start bouw nieuwbouwplan Rozenhof Surhuisterveen

10 mei 2021 Start bouw nieuwbouwplan Rozenhof Surhuisterveen

Nieuwbouwplan Rozenhof aan de Dellen in Surhuisterveen is officieel uitverkocht. VDM Woningen uit Drogeham is vervolgens meteen gestart met de funderingen en verwacht begin juni de eerste casco’s te kunnen monteren van de in totaal 17 veelzijdige woningen.

Dat het nieuwbouwplan nu daadwerkelijk door VDM Woningen wordt gerealiseerd stemt makelaardij Van der Velde & Hoen tevreden. “Er was al jaren sprake van dat dit terrein zou worden bebouwd en ik ben blij dat een regionale aannemer het uiteindelijk op deze manier heeft ingevuld”, laat makelaar Ronnie van der Veen weten. “Het is absoluut een aanwinst voor Surhuisterveen.”

De locatie ligt op slechts 300 meter afstand van het gezellige winkelcentrum. De kopers zijn gevarieerd, zowel starters, gezinnen en ouderen komen in het nieuwbouwplan te wonen. Direct aan de straatzijde van de Dellen realiseert VDM Woningen zes hoge goot woningen waarvan een woning toekomstbestendig wordt uitgevoerd. Dit houdt in dat de werk/hobbykamer op de begane grond in de toekomst gemakkelijk omgebouwd kan worden tot een slaapkamer met badkamer. De installatietechnische voorbereidingen worden tijdens de bouw al getroffen.

De nieuwbouwwoningen voldoen aan de laatste energie eisen. VDM Woningen voorziet al haar woningen van een extra duurzame buitenschil. Dit in combinatie met zonnepanelen en een warmtepompsysteem zijn de energielasten laag en is het comfort hoog voor de bewoners.

Foto's

Deel deze pagina: