SEW tekent aannemingsovereenkomst met VDM Woningen

31 januari 2012 SEW tekent aannemingsovereenkomst met VDM Woningen

Nieuwe huur- en koopwoningen in Groote Veen te Eelde

In opdracht van de Stichting Eelder Woningbouw realiseert VDM Woningen de bouw van een 27-tal huurwoningen. De verkoop en realisatie van de 37 koopwoningen wordt door VDM in eigen beheer uitgevoerd. Op 30 januari 2012 werd de overeenkomst ondertekend door de directies van SEW en VDM Woningen.

Het project omvat in totaal 64 grondgebonden woningen waarvan 37 koop- en 27 huurwoningen. De bebouwing zal dorps zijn, aansluitend bij het karakter van Eelde. De huur- en koopwoningen liggen verspreid over het plan. De huurder of koper heeft daarmee de mogelijkheid te kiezen welke sfeer bij zijn of haar woonbeleving past. De woonlasten voor de toekomstige bewoners zijn laag doordat de woningen zeer energiezuinig en onderhoudsarm zijn. De woningen maken namelijk gebruik van duurzame energie door het gebruik van PV panelen.

De woningen zijn in samenwerking met J2AP Architectuur en Stedenbouw ontworpen. De verkoop van de 37 koopwoningen start omstreeks maart 2012. Volgens de huidige planning start de bouw medio juni 2012.

Wilt u meer informatie over dit project en/of op de hoogte blijven over de ontwikkelingen? Klik dan hier>>

Deel deze pagina: