Scholieren krijgen rondleiding op bouwlocatie in Sneek

21 juni 2018 Scholieren krijgen rondleiding op bouwlocatie in Sneek

Scholieren van de Johannes Postschool kregen vandaag een rondleiding op de bouwlocatie aan de Furmerusstraat in Sneek. VDM Woningen realiseert hier 33 energiezuinige huurwoningen op de plaats van de voormalige blauwe flat.

De scholieren van de Johannes Postschool zijn vanaf het begin betrokken geweest bij het bouwproject. Zo hebben zij voor het start bouw moment bouwhekdoeken ingekleurd die vervolgens zijn onthuld door wethouder Van Gent van de gemeente Súdwest-Fryslân.

Vandaag kregen de kinderen een rondleiding van de projectleider van VDM Woningen. De projectleider legde uit dat er op de bouw veel verschillende beroepen nodig zijn voor verschillende werkzaamheden. De scholieren troffen metselaars, installateurs, timmermannen en een kraanmachinist aan.

VDM Woningen monteert deze week het derde blok van 13 woningen. Het plan is hierdoor al volledig zichtbaar voor de buurt. Binnenkort wordt ook voor de toekomstige bewoners van Accolade een ‘kijkje op de bouw’ georganiseerd. VDM Woningen levert dit najaar het volledige project op aan Accolade.

Nieuwsgierig naar de cascomontage van het twee blok van 10 woningen in Sneek?
Bekijk het filmpje 

Foto's

Deel deze pagina: