Open Huis in Nijeveen - woningstijl Vermont

25 april 2023 Open Huis in Nijeveen - woningstijl Vermont

Heb jij bouwplannen en wil je een indruk krijgen van een VDM woning? Dit is je kans! Kom naar ons Open Huis op donderdag 11 mei 2023, tussen 14:30 – 17.30 uur, in Nijeveen. 

Tijdens dit Open Huis kun je een kijkje nemen in een woning van de woningstijl Vermont en een beeld krijgen van de kwaliteit waar VDM Woningen voor staat. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar om je rond te leiden. Je krijgt een goede indruk van het afwerkingsniveau en komt van alles te weten over ons bouwproces, woningstijlen en mogelijkheden. Daarnaast is er ruimte voor al jouw vragen. 

Datum: donderdag 11 mei 2023
Tijdstip: 14.30 - 17.30 uur
Locatie: De Diek 4 in Nijeveen
Woningstijl: Vermont
Plattegrond woning: Vermont

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om binnen te lopen. Indien je verzekerd wilt zijn van een persoonlijke rondleiding, raden wij je aan om je aan te melden. Aanmelden voor een persoonlijke rondleiding kan door een e-mail te sturen naar info@vdmwoningen.nl met hierin vermeld: Open Huis Nijeveen, jouw naam en het gewenste tijdstip. Een rondleiding neemt ongeveer een half uur in beslag. Later ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin het definitieve tijdstip van de bezichtiging. 

Zien we jou bij het Open Huis in Nijeveen? Graag tot dan!

Ben je alvast benieuwd naar alle woningstijlen, de verschillende mogelijkheden en prijzen van een VDM woning? Bekijk de woningstijlen en download de prijslijst. 

Tip! Ben jij op zoek naar een nieuwbouwkavel? Naar verwachting worden er in de 2e helft van dit jaar weer nieuwbouwkavels uitgegeven in Nijeveen. Klik hier voor de actuele kavelinformatie. 

Foto's

Deel deze pagina: