Open Huis in Leeuwarden - woningstijl Trelleborg

13 oktober 2023 Open Huis in Leeuwarden - woningstijl Trelleborg

Heb jij bouwplannen en wil je een indruk krijgen van een VDM woning? Dit is je kans! Kom naar ons Open Huis op donderdag 9 november 2023, tussen 14:30 – 17.00 uur, in Leeuwarden. 

Tijdens dit Open Huis kun je een kijkje nemen in een woning van de woningstijl Trelleborg en een beeld krijgen van de kwaliteit waar VDM Woningen voor staat. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar om je rond te leiden. Je krijgt een goede indruk van het afwerkingsniveau en komt van alles te weten over ons bouwproces, woningstijlen en mogelijkheden. Daarnaast is er ruimte voor al jouw vragen. 

Datum: donderdag 9 november 2023
Tijdstip: 14.30 - 17.00 uur
Locatie: Karst Leemburgleane 26 in Leeuwarden
Woningstijl: Trelleborg
Plattegrond woning: Trelleborg

Om iedereen persoonlijk te kunnen rondleiden werken wij met een planning en daarom vragen wij je om je aan te melden. Tijdens het Open Huis ben je van harte welkom om de woning te bezichtigen met maximaal 2 personen. Aanmelden voor een persoonlijke rondleiding kan door een e-mail te sturen naar info@vdmwoningen.nl met hierin vermeld: Open Huis Leeuwarden, jouw naam en het gewenste tijdstip. Een rondleiding neemt ongeveer een half uur in beslag. Later ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin het definitieve tijdstip van de bezichtiging. 

Zien we jou bij het Open Huis in Leeuwarden? Graag tot dan!

Ben je alvast benieuwd naar alle woningstijlen, de verschillende mogelijkheden en prijzen van een VDM woning? Bekijk de woningstijlen en download de prijslijst. 

Foto's

Deel deze pagina: