Open Huis in Harlingen

20 september 2023 Schuurwoning bekijken? Open Huis in Harlingen

Heb jij bouwplannen en wil je een indruk krijgen van een VDM woning? Dit is je kans! Kom naar ons Open Huis op donderdag 5 oktober 2023, tussen 14:30 – 17.30 uur, in Harlingen.

Tijdens dit Open Huis kun je een kijkje nemen in een woning van de woningstijl Trondheim en een beeld krijgen van de kwaliteit waar VDM Woningen voor staat. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar om je rond te leiden. Je krijgt een goede indruk van het afwerkingsniveau en komt van alles te weten over ons bouwproces, woningstijlen en mogelijkheden. Daarnaast is er ruimte voor al jouw vragen. 

Datum: donderdag 5 oktober 2023
Tijdstip: 14.30 - 17.30 uur
Locatie: Westmeep 49, Harlingen
Woningstijl: Trondheim
Plattegrond woning: Trondheim

Tijdens dit Open Huis is er ruimte voor vrije inloop. Wil je verzekerd zijn van een persoonlijke rondleiding met een verkoopadviseur? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar info@vdmwoningen.nl met hierin vermeld: Open Huis Harlingen, jouw naam en het gewenste tijdstip. Een rondleiding neemt ongeveer een half uur in beslag. Later ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin het definitieve tijdstip van de bezichtiging. 

Zien we jou bij het Open Huis in Harlingen? Graag tot dan!

Ben je alvast benieuwd naar alle woningstijlen, de verschillende mogelijkheden en prijzen van een VDM woning? Bekijk de woningstijlen en download de prijslijst. 

Foto's

Deel deze pagina: