Open Huis in Haren - woningtype Hannover

2 december 2021 Open Huis in Haren - woningtype Hannover

Heb jij bouwplannen en wil je een indruk krijgen van een VDM woning? Dit is je kans! Meld je aan voor ons Open Huis op donderdag 9 december, tussen 13:00 – 16.00 uur, in Haren.

Tijdens deze gelegenheid kun je een kijkje nemen in een Hannover met sedumdak en een beeld krijgen van de kwaliteit waar VDM Woningen voor staat. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar om je persoonlijk rond te leiden. Je krijgt een goede indruk van het afwerkingsniveau en komt van alles te weten over ons bouwproces, woningtypes en mogelijkheden.

Datum: donderdag 9 december 2021
Tijdstip: op afspraak
Locatie: Warmoltslaan 7, 9752GR Haren
Woningtype: Hannover
Plattegrond woningtype: Hannover

Wij doen er alles aan om jouw bezoek aan ons Open Huis op een veilige manier te laten verlopen. In verband met de coronamaatregelen organiseren wij tijdens dit Open Huis een persoonlijke rondleiding en daarom is aanmelden verplicht. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en willen jou verzoeken rekening te houden met onderstaande maatregelen:

- Je bent van harte welkom om de woning te bezichtigen met maximaal 2 personen.

- Desinfecteer je handen bij binnenkomst. Er staat desinfectiemiddel klaar bij de ingang van de woning.

- In de woning vragen we je een mondkapje te dragen

- Heb je klachten? Blijf dan thuis.

- Houd 1,5 meter afstand van elkaar.

- Wij schudden geen handen.

Zien we jou bij het Open Huis in Haren? Meld je dan vóór 7 december aan door een e-mail te sturen naar info@vdmwoningen.nl met hierin vermeld: Open Huis Haren, jouw naam en het gewenste tijdstip. Een rondleiding neemt ongeveer een half uur in beslag. Later ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin het definitieve tijdstip van de bezichtiging.

Graag tot dan!

Ben je alvast benieuwd naar alle woningtypes, de verschillende mogelijkheden en prijzen van een VDM woning? Bekijk de woningtypes en download de prijslijst.

Foto's

Deel deze pagina: