Open Huis in Burgum - woningstijl Vermont Zijbeuk

3 april 2023 Open Huis in Burgum - woningstijl Vermont Zijbeuk

Heb jij bouwplannen en wil je een indruk krijgen van een VDM woning? Dit is je kans! Meld je aan voor ons Open Huis op donderdag 20 april 2023, tussen 14:30 – 17.00 uur, in Burgum. 

Tijdens deze gelegenheid kun je een kijkje nemen in een woning van de woningstijl Vermont Zijbeuk en een beeld krijgen van de kwaliteit waar VDM Woningen voor staat. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar om je persoonlijk rond te leiden. Je krijgt een goede indruk van het afwerkingsniveau en komt van alles te weten over ons bouwproces, woningstijlen en mogelijkheden.

Datum: donderdag 20 april 2023
Tijdstip: op afspraak tussen 14.30 - 17.00 uur
Locatie: Kloosterlaan 12 in Burgum
Woningstijl: Vermont Zijbeuk
Plattegrond woning: Vermont Zijbeuk

Om iedereen persoonlijk te kunnen rondleiden werken wij met een planning en daarom vragen wij je om je aan te melden. Tijdens het Open Huis ben je van harte welkom om de woning te bezichtigen met maximaal 2 personen.

Zien we jou bij het Open Huis in Burgum? Meld je dan vóór 19 april 2023 aan door een e-mail te sturen naar info@vdmwoningen.nl met hierin vermeld: Open Huis Burgum, jouw naam en het gewenste tijdstip. Een rondleiding neemt ongeveer een half uur in beslag. Later ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin het definitieve tijdstip van de bezichtiging. 

Graag tot dan!

Ben je alvast benieuwd naar alle woningstijlen, de verschillende mogelijkheden en prijzen van een VDM woning? Bekijk de woningstijlen en download de prijslijst. 

Foto's

Deel deze pagina: