Open Huis in Blauwestad - woningtype Vermont

27 juli 2022 Open Huis in Blauwestad - woningtype Vermont

Heb jij bouwplannen en wil je een indruk krijgen van een VDM woning? Dit is je kans! Meld je aan voor ons Open Huis op donderdag 25 augustus 2022, tussen 14:30 – 17.30 uur, in Blauwestad. 

Tijdens deze gelegenheid kun je een kijkje nemen in een woning van het woningtype Vermont en een beeld krijgen van de kwaliteit waar VDM Woningen voor staat. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar om je persoonlijk rond te leiden. Je krijgt een goede indruk van het afwerkingsniveau en komt van alles te weten over ons bouwproces, woningtypes en mogelijkheden.

Datum: donderdag 25 augustus 2022
Tijdstip: op afspraak tussen 14.30 - 17.30 uur
Locatie: Grutto 8 in Blauwestad
Woningtype: Vermont
Plattegrond woningtypeVermont

Om iedereen persoonlijk te kunnen rondleiden werken wij met een planning en daarom is aanmelden verplicht. Tijdens het Open Huis ben je van harte welkom om de woning te bezichtigen met maximaal 2 personen.

Zien we jou bij het Open Huis in Blauwestad? Meld je dan vóór 22 augustus aan door een e-mail te sturen naar info@vdmwoningen.nl met hierin vermeld: Open Huis Blauwestad, jouw naam en het gewenste tijdstip. Een rondleiding neemt ongeveer een half uur in beslag. In verband met onze bouwvakvakantie ontvang je na 22 augustus een bevestingsmail met daarin het definitieve tijdstip van de bezichtiging. 

Graag tot dan!

Ben je alvast benieuwd naar alle woningtypes, de verschillende mogelijkheden en prijzen van een VDM woning? Bekijk de woningtypes en download de prijslijst.

Foto's

Deel deze pagina: