Open Huis in Bant - woningstijl Vermont

30 maart 2023 Open Huis in Bant - woningstijl Vermont

Heb jij bouwplannen en wil je een indruk krijgen van een VDM woning? Dit is je kans! Meld je aan voor ons Open Huis op woensdag 12 april 2023, tussen 14:30 – 17.00 uur, in Bant. 

Tijdens deze gelegenheid kun je een kijkje nemen in een woning van de woningstijl Vermont en een beeld krijgen van de kwaliteit waar VDM Woningen voor staat. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar om je persoonlijk rond te leiden. Je krijgt een goede indruk van het afwerkingsniveau en komt van alles te weten over ons bouwproces, woningstijlen en mogelijkheden.

Datum: woensdag 12 april 2023
Tijdstip: op afspraak tussen 14.30 - 17.00 uur
Locatie: Boshoek 14 in Bant
Woningstijl: Vermont
Plattegrond woning: Vermont

Om iedereen persoonlijk te kunnen rondleiden werken wij met een planning en daarom is aanmelden verplicht. Tijdens het Open Huis ben je van harte welkom om de woning te bezichtigen met maximaal 2 personen.

Zien we jou bij het Open Huis in Bant? Meld je dan vóór 11 april 2023 aan door een e-mail te sturen naar info@vdmwoningen.nl met hierin vermeld: Open Huis Bant, jouw naam en het gewenste tijdstip. Een rondleiding neemt ongeveer een half uur in beslag. Later ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin het definitieve tijdstip van de bezichtiging. 

Graag tot dan!

Ben je alvast benieuwd naar alle woningstijlen, de verschillende mogelijkheden en prijzen van een VDM woning? Bekijk de woningstijlen en download de prijslijst. 

Foto's

Deel deze pagina: