Ontbijt op de bouw in Ten Boer

1 juni 2018 Ontbijt op de bouw in Ten Boer

Vrijdag 1 juni 2018 waren alle toekomstige bewoners van de 6 halfvrijstaande woningen aan de Jannes de Vriesstraat in Ten Boer uitgenodigd voor een ontbijt op de bouw.

Tijdens het ontbijt konden de bewoners nader kennis met elkaar maken. Ondertussen konden ze onder het genot van een lekker croissantje ook kijken naar de casco montage van de laatste woningen. Één van de bewoners kreeg de eer om tijdelijk de kraan te bedienen waarmee hij een casco-element op de juiste plaats liet zakken. De eerste woningen van het project waren al gemonteerd en dit gaf de bewoners de gelegenheid om alvast een kijkje te nemen in hun toekomstige woning.

Dit project met 6 halfvrijstaande woningen is alweer het vierde project in de wijk Dijkshorn. Dit jaar gaat VDM Woningen zeer waarschijnlijk in Ten Boer met nog twee projecten in de verkoop. Ten Boer ligt op steenworp afstand van de stad Groningen wat maakt dat de woningen erg geliefd zijn en de verkoop van de vorige projecten vlot is verlopen. Alle toekomstige projecten in Ten Boer worden zowel aardbevingsbestendig als gasloos uitgevoerd door VDM Woningen.

 

Foto's

Deel deze pagina: