Nog slechts 3 TIMM-Svenska beschikbaar

18 mei 2017 Nog slechts 3 TIMM-Svenska beschikbaar

Nog slechts 3 TIMM - Svenska woningen zijn beschikbaar binnen het nieuwbouwproject van 16 woningen op de voormalige IJsbaanlocatie te Sappemeer. Volgende week start de bouw van de eerste woningen. Kopers van de laatste drie woningen hoeven niet lang te wachten, de bouw start meteen. 

De TIMM - Svenska woningen hebben een uitstraling die verwijst naar de Scandinavische architectuur. Alle 16 woningen krijgen een stoer en robuust karakter, met grote overstekken en eenvoudige maar zorgvuldige details. TIMM- Svenska wordt opgeleverd met o.a. complete keuken, met vaatwasser, badkamer, toilet, laminaat op de begane grond,  "inbetweens" voor de ramen beneden, vloerbedekking op de verdieping én rolgordijnen. Ook is de berging inbegrepen. 

Sappemeer is een dorp in de gemeente Hooge- zand-Sappemeer. Het dorp is gelegen aan de A7, het Winschoterdiep en aan de spoorweg- verbinding tussen Groningen naar Bad-Nieuwe- schans en Groningen naar Veendam. Het dorp is door zijn goede ontsluitingen een forensendorp bij uitstek.  

TIMM - Svenska is beschikbaar vanaf € 157.500,- v.o.n. met een maandlast vanaf € 529,- per maand (met een volledige annuïteiten aflossing in 30 jaar. Rentepercentage 1.73% voor 10 jaar vast met NHG.)
Nieuwsgierig naar deze nieuwbouwlocatie en het huidige aanbod, kijk dan hier

 

 

 

Foto's

Deel deze pagina: