Nieuwe tenniskantine in Harkema opgeleverd aan Gemeente Achtkarspelen

3 oktober 2017 Nieuwe tenniskantine in Harkema opgeleverd aan Gemeente Achtkarspelen

Tennisvereniging TC De Harkema verhuisd van de Nije Buorren naar sportpark ‘De Bosk’. Afgelopen week heeft VDM Woningen op de nieuwe locatie de gloednieuwe tenniskantine opgeleverd aan Gemeente Achtkarspelen, opdrachtgever van het nieuwe tenniscomplex. Op dit moment worden de drie nieuwe banen aangelegd zodat alle werkzaamheden nog dit jaar worden afgerond.

Tennisvereniging TC De Harkema heeft te kennen geven de opening van het nieuwe seizoen op sportpark ‘De Bosk’ graag feestelijk te willen vieren. Samen met Gemeente Achtkarspelen, VDM Woningen en andere betrokken partijen gaan zij hiervoor binnenkort in overleg.  

De tenniskantine heeft een landelijke uitstraling gekregen. VDM Woningen heeft gebruik gemaakt van duurzame materialen voor een lange levensduur. Tennisvereniging TC De Harkema kan nu aan de slag met de inrichting van de kantine. Regelmatig organiseert de tennisvereniging competities, wedstrijden en toernooien op meerdere niveaus, de nieuwe kantine biedt dan uitkomst voor een gezellig samenzijn. 

Deel deze pagina: