Maatregelen VDM Woningen rondom het coronavirus - update

18 januari 2021 Maatregelen VDM Woningen rondom het coronavirus - update

Uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers staat bij VDM Woningen voorop. Vanwege de maatregelen vanuit het RIVM rondom het coronavirus treffen wij ook de nodige maatregelen.

Afspraken
Wij plannen alleen hoogst noodzakelijke afspraken in op onze locatie. Mocht u graag een adviesgesprek willen met één van onze verkoopadviseurs dan kan dit uiteraard wel telefonisch via ons algemene nummer 0512 - 57 12 34 of digitaal via Microsoft Teams.

Open Huis - Kopersbijeenkomst
Momenteel organiseren wij geen open huizen of kopersbijeenkomsten op locatie. 

Geen bouwplaatsbezoeken 
Zelfstandige bouwplaatsbezoeken zijn niet toegestaan.

Mondkapjesplicht 
Op de bouwlocatie, in de fabriek en op kantoor hanteren wij vanaf 18 januari 2021 een mondkapjesplicht voor medewerkers van VDM Woningen (behalve bij ieders eigen werkplek).   

Planning van uw VDM woning
Heeft u onlangs een woning bij VDM Woningen gekocht en bent u nieuwsgierig naar de gevolgen voor de planning van uw woning?
Vooralsnog hebben alle werkzaamheden dit jaar doorgang gevonden bij VDM Woningen. Echter zijn mensen, materieel en materiaal hierbij van essentieel belang. We kunnen op dit moment dan ook nog niet inschatten of er eventuele gevolgen zijn voor de planning.

Klantenservice
Heeft u een storing aan uw installatie of een defect bij uw VDM Woning? Om het contact te beperken komen wij alleen langs voor dringende zaken. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met de klantenservice via ons algemene nummer 0512 - 57 12 34 of via www.vdm.nl/klantenservice

Nieuwe ontwikkelingen rondom het coronavirus volgen elkaar snel op. Mocht het voor VDM Woningen nodig zijn om nieuwe maatregelen te treffen dan laten wij u dit weten. Wij hopen op uw begrip voor de door ons genomen maatregelen.

Deel deze pagina: