Kopers VDM woningen kiezen voor digitale Svedex Deurplus tool

25 juni 2019 Kopers VDM woningen kiezen voor digitale Svedex Deurplus tool

De digitale showroom tool van Svedex Deurplus is gloednieuw voor de kopers van VDM Woningen! Via deze handige tool kiezen zij deuren en deurkrukken die de woning meer persoonlijk maken. Bij VDM Woningen waren de kopersbegeleiders benieuwd waarom zij hun klanten deze tool het beste kunnen adviseren en wat nu precies het grote succes is achter deze tool. Svedex gaf het antwoord:  

De eerste Nova deuren zijn besteld in Svedex Deurplus, wat leuk! Wat houdt deze tool in?
Svedex Deurplus is het koperskeuze concept dat Svedex heeft ontwikkeld om het voor kopers zo eenvoudig mogelijk te maken hun woning te upgraden. We geven kopers van een nieuwbouwwoning de mogelijkheid de standaard deur-, kozijn- en garnituur combinatie tegen een aantrekkelijke meerprijs te laten vervangen door Svedex stijldeuren op basis van persoonlijke smaak en (woon)stijl.

Wat is het grote voordeel van Svedex Deurplus?
Doordat Svedex Deurplus een volledig digitale deurtool is, is het voor kopers visueel heel duidelijk welke invloed een binnendeur op de uitstraling van de gehele woning en interieur heeft. In Deurplus gebruiken we vaak complete pakketten. Hiermee voorzien kopers de gehele woning van stijldeuren en deurkrukken. Daarnaast kunnen we deze deurpakketten tegen een hele scherpe prijs aanbieden. 

Hoe reageren kopers op Svedex Deurplus?
In een zeer korte tijd moeten kopers van een nieuwbouwwoning erg veel keuzes maken. Met onze vooraf samengestelde pakketten maken de kopers altijd een goede keuze. Hierdoor nemen wij een stukje keuzestress bij de koper weg. Daarnaast merken we dat de kopers het erg prettig vinden om vanuit hun eigen huis een keuze te kunnen maken op een moment dat hen het beste schikt.

Ontworpen met visie

Foto's

Deel deze pagina: