Kopers in Drachten aan het woord: 'De locatie gaf voor ons de doorslag'

3 mei 2019 Kopers in Drachten aan het woord: 'De locatie gaf voor ons de doorslag'

Reeds 60% van de woningen op plan Jaspis zijn verkocht. Makelaardij Hoekstra interviewde Sander en Monique, die meteen waren verkocht toen ze het plan zagen.

'De locatie gaf voor ons de doorslag' 

Sander en Monique waren al een tijdje op zoek naar een koopwoning en keken rond in Heerenveen en Drachten. Toen ze het plan Jaspis in Drachten ontdekten, waren ze meteen verkocht. Een woning aan het water, met veel leefruimte en de mogelijkheid de woning naar eigen smaak in te richten, dat is precies waar ze naar op zoek waren.

Dat Sander en Monique voor deze twee-onder-een-kap woning zijn gevallen wekt geen verbazing. De Jaspis is een woonweg langs een boomwal en de woningen liggen bovendien aan het water. “We hebben straks 2 verschillende buitenruimtes met een royaal terras”, zegt Sander. “Eén aan het water en één aan de noordwestkant van onze woning, die we beide kunnen bereiken via openslaande deuren. Heerlijk.”

Inrichten
Monique is vooral blij met het feit dat ze de mogelijkheid hebben de woning naar eigen smaak in te richten. “We hebben veel opties waaruit we kunnen kiezen. Zo kunnen er niet dragende wanden worden verplaatst, kunnen we van 2 slaapkamers 1 maken, kunnen we kiezen voor een vaste garage of extra zonnepanelen, enzovoort.” De badkamer gaan Sander en Monique zelf uitzoeken, ook dat behoort tot de opties. “We hebben nog ruim de tijd om een badkamer uit te zoeken die helemaal bij onze smaak past”, aldus Monique.

“Het mooie van de zolder is dat hij niet alleen ruim is, maar dat de nok op 3 meter zit, waardoor we de mogelijkheid hebben om hier meerdere slaapkamers te maken”, zegt Sander. “En die extra zonnepanelen komen er ook, want dat scheelt weer in de toekomstige energierekening en ja, we doen het ook voor het klimaat natuurlijk.”

Fraaie omgeving
Sander en Monique wonen nu nog in een huurhuis en hoeven dus zelf niet te verkopen. “De bouw start in december van dit jaar, waardoor we de kans hebben om nog even lekker door te sparen. We hebben in elk geval erg veel zin in onze nieuwe woning, niet alleen vanwege de ruimte en de mogelijkheden die het biedt, maar zeker ook omdat hij in een fraaie omgeving komt te staan.”

Meer weten over dit project? Vraag gratis de brochure aan! 

 

 

Foto's

Deel deze pagina: