Bewoners aan het woord

10 maart 2022 Bewoners aan het woord

Elke dag werken wij met veel passie en vakmanschap aan het realiseren van VDM woningen. Hier kunnen wij veel over vertellen tot in de kleinste details. Maar nog belangrijker vinden wij hoe (toekomstige) bewoners dit ervaren. Onze kopersbegeleider Erwin van der Molen ontving een lovende brief van Henk en Tiny Bouwer, waarin zij waardering uitspreken naar al onze collega’s. Verhalen als deze, dat is waar we het voor doen.

“Ons huis in Dronten werd te groot. We hebben hier maar liefst 35 jaar gewoond en onze vier kinderen zijn hier opgegroeid. Onze wens was om iets dichterbij onze twee dochters in Westerbork te gaan wonen. Daarnaast vinden we Drenthe erg leuk! Dus besloten we op zoek te gaan naar een kavel en ons huis in de verkoop te zetten. De volgende stap was het zoeken van een bedrijf die een prefab woning kon bouwen op onze kavel in Witteveen. Uiteindelijk bleef er vrij snel één bedrijf over waar wij een goed gevoel bij hadden, VDM Woningen.

Wij herinneren ons nog goed dat we op 7 november 2020 een gesprek hadden met verkoopadviseur Peter Ladestein. We stapten zijn kantoor binnen en de klik was er vanaf het eerste moment. Begin december 2020 was het een GO! In april 2021 vond er een overdrachtsgesprek plaats met onze kopersbegeleider Erwin van der Molen. Hij was onze begeleider en aanspreekpunt tijdens de bouw. Wij zochten in de tussentijd onze keuken, badkamer en toilet uit. Daarna ging het als een sneltrein. 31 augustus werd onze kavel uitgezet. 2 september begonnen ze met uitgraven. En zo volgden nog een aantal voorbereidende werkzaamheden.  

Op 11 oktober was het zover. Om 6.45 uur stonden de vrachtwagens bij onze kavel met ons huis als bouwpakket. Diezelfde dag stond om 15.30 uur onze cascowoning in elkaar. Wat een team! Wat hebben de mannen van VDM Woningen hard gewerkt. En toch namen ze de tijd om ons erbij te betrekken door vragen te beantwoorden en uitleg te geven over hoe, wat en waarom. Een fantastische dag.

Dit fijne gevoel hebben wij het hele traject ervaren. Van het netjes werken, meedenken, advies geven, tot een rondleiding in de fabriek. Maar ook de saamhorigheid die er is tussen personeel en leidinggevende. Iedereen was even vriendelijk en behulpzaam. Dit hebben wij regelmatig uitgesproken naar VDM, vrienden en familie. Wij vinden VDM een topbedrijf. Al het personeel is top, van tekenaar tot metselaar.

Op vrijdag 11 februari 2022, 13 maand later, ontvingen wij de sleutel van onze woning. Wij zijn super blij, tevreden en gelukkig met het resultaat van onze woning. Er moet nog wel wat gebeuren, maar het mooiste staat. Nogmaals VDM Woningen, wat zijn wij blij dat jullie ons droomhuis in Witteveen hebben gebouwd.”­

Foto's

Deel deze pagina: