Kleurrijke Start Bouw in Tersluis - Meerstad

17 oktober 2018 Kleurrijke Start Bouw in Tersluis - Meerstad

Gisteren, dinsdag 16 oktober, vierden de toekomstige bewoners samen met ontwikkelaar Le Clercq Planontwikkeling en bouwer VDM Woningen de Start Bouw van 11 vrijstaande en halfvrijstaande woningen in Tersluis – Meerstad.

Na een periode van planvorming, verkoop en voorbereidingen zijn we nu toegekomen aan het slaan van de eerste heipalen op de prachtige bouwlocatie, vlek 17 in Tersluis.

Op symbolische wijze vierden de toekomstige bewoners het slaan van de eerste paal. Iedereen mocht een herinnering met spuitbussen achter laten op de heipalen. Het werd een bont en kleurrijk geheel. Vervolgens sloeg de kraanmachinist de heipalen de grond in en was het tijd voor een groepsfoto. Dit heugelijke moment werd afgesloten met een hapje en een drankje in het Informatiecentrum Meerstad. Voor de toekomstige bewoners een mooie gelegenheid om kennis te maken met elkaar.

De verwachting is dat de woningen, naar een fraai ontwerp van architectenbureau Noorderloos, komend voorjaar worden opgeleverd. De succesvolle samenwerking tussen Le Clercq Planontwikkeling en VDM Woningen is voortgezet op de bouwlocatie ernaast, vlek 19 in Tersluis. Hier realiseert VDM Woningen nogmaals 13 soortgelijke woningen, ook hier zijn alle woningen nagenoeg verkocht.

Foto's

Deel deze pagina: