Kiezen voor nieuwbouw in Sint Annaparochie

22 april 2016 Kiezen voor nieuwbouw in Sint Annaparochie

Begin april is VDM Woningen te Drogeham gestart met de bouw van de eerste fase van acht halfvrijstaande TIMM woningen aan de Wieringerstraat in Sint Annaparochie. De toekomstige bewoners kozen zonder twijfel voor een nieuwbouwwoning. Wat zijn de voordelen van een nieuwbouwwoning ten opzichte van het opknappen van een bestaande woning?

“Één van de grootste voordelen is het wooncomfort van een TIMM woning”,  laat verkoopadviseur Jeen van Zuiden van TOECK weten. Onze nieuwbouwwoningen voldoen aan de nieuwste wettelijke eisen van het bouwbesluit, de woningen zijn goed geïsoleerd en de aansluitdetails bij de woning zijn goed uitgedacht. Dit zorgt voor een prettig en gezond binnenklimaat.

Door isolatie en duurzame installatietechnieken zoals zonnestroompanelen, CV-ketel met de hoogste rendementsklasse en warmteterugwinning uit het afvalwater wat door de douche-afvoer wegstroomt, besparen bewoners iedere maand op de energiekosten en belasten ze het milieu minder.

TOECK te Drachten ontwikkelde samen met VDM Woningen te Drogeham de TIMM woning. TIMM is een helder woonconcept waarbij de woningen bij oplevering compleet zijn afgewerkt. Dit houdt in dat de bewoners dezelfde dag kunnen verhuizen. De woning wordt namelijk opgeleverd inclusief laminaatvloer, keukeninrichting, sanitair, tapijt, gordijnen en zelfs met een buitenlamp bij de voordeur. De eerste stappen voor de tuinaanleg worden gezet en er wordt een vrijstaande berging geplaatst. Kortom, geen verassingen zoals men die nog wel eens tegenkomt bij het opknappen van een bestaande woning.

Een TIMM woning heeft de eerste vijf tot tien jaar nauwelijks onderhoud nodig door de onderhoudsvriendelijke materialen. Bewoners sparen dus niet alleen op energiekosten maar ook op onderhoudskosten.  

Wil jij ook een TIMM woning in Sint Annaparochie? Bekijk hier het woningaanbod. 

Foto's

Deel deze pagina: