Je eigen huis bouwen in Meerstad? Kom naar onze Zelfbouwdag op 8 april!

5 april 2017 Je eigen huis bouwen in Meerstad? Kom naar onze Zelfbouwdag op 8 april!


Droom jij ervan je eigen huis te bouwen? Helemaal volgens jouw eigen ontwerp en indeling? Een vrijstaand huis en misschien wel energieneutraal of levensloopbestendig? VDM Woningen biedt je in Meerstad alle ruimte en mogelijkheden om je droom te verwezenlijken. Want op de vrije kavels in Meerstad bepaal je namelijk helemaal zelf hoe je huis eruit gaat zien. Op diverse locaties biedt Meerstad vrije kavels aan: direct aan het water op een van de wooneilanden of in het meer landelijke gebied aan de rand van Meerstad. De kavels variëren van zo’n 400 m2 tot maar liefst 1.700 m2.

Zelfbouwdag
Word jij enthousiast van het idee om zelf te gaan bouwen met VDM Woningen in Meerstad en wil je meer weten? Kom dan langs in Meerstad op de speciale themamiddag over zelfbouw op zaterdag 8 april a.s. Tijdens deze middag vertellen wij je alles over de mogelijkheden en wat er zoal komt kijken als je je eigen huis gaat bouwen.

Tijdstip: van 14.00 tot 16.30 uur
Locatie: informatiecentrum Meerstad, Waterviolier 2

Meerstad. Fantastisch wonen aan de rand van de stad!
In Meeroevers, de eerste wijk van Meerstad, genieten al veel bewoners van de ruimte, rust en natuur, die dit fantastische woongebied hen biedt. Er is een school (met kinderopvang), een gezondheidscentrum, leuke speelvoorzieningen, winkels in de directe omgeving en aantrekkelijke recreatieve mogelijkheden, zoals wandel- en fietsroutes. En, Meerstad is volop in ontwikkeling. Zo verrijst nu de nieuwe woonwijk Tersluis. Met aan de rand ervan het nieuwe bijzondere land-art park dat volop mogelijkheden biedt voor sport, spel, recreatie, horeca en cultuur. Wonen in Meerstad is, zoals veel bewoners zeggen, alsof je elke dag op vakantie bent.

Tot ziens op zaterdag 8 april in Meerstad!

Deel deze pagina: